Szerintetek adhatok fűszerolajat karácsonyra? (amit én készítek)
Nem tudom mit vegyek anyukámnak ezért úgy gondoltam hogy készítek neki egy chilis fűszerolajat úgy is szeret főzni..
Ezt adhatom neki vagy ez nem jó ötlet karácsonyra..?????????
Nyugodtan adhatsz anyukádnak fűszerolajat, én is nagyon örülnék egy ilyen ajándéknak. De annak is kell kis idő, amíg összeérnek benne az ízek, úgyhogy ha nem sietsz, lemaradsz (mondjuk szerintem már így is túl friss lesz, de lehet, hogy tévedek).
41/N
Az első válaszoló szerint jó ötlet. Nem akarok bunkó lenni, de vesszőről és a hiányáról hallottál már?
Amúgy meg persze, csináld, anyukád szerintem bárminek örül, amit te készítesz és adsz neki.
Most komolyan... ha tesz vesszőt, akkor más lenne az értelme, akkor azt fejezi ki, hogy nem tetszik neki! De most, ahogy leírtad, rossz helyre tettél vesszőt. Figyeld a különbségeket:
Szerintem nem rossz ötlet. (Itt tartja jó ötletek)
Szerintem, nem rossz ötlet. (Ide a szerintem után amúgy sem kellene vessző)
Szerintem nem, rossz ötlet. (Így tartja rossz ötletnek.)
én is épp az imént csináltam kétfajta fűszerolajat ajándékba. egyik salátára való, másikba mozzarellát tettem és salátával lehet majd enni, ha összeértek az ízek.
ha gondolod, itt van pár recept:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!