Olayn süti karácsonyra amit nem kell sütni?
Figyelt kérdés
Sziasztok olyan süti recepteket szeretnék karácsonyra amit nem kell sütögetni,csak elég összekeverni mint pl:kókuszgolyó.
KÖSZI:)
2009. dec. 20. 13:47
1/9 anonim válasza:
Tök egyszerű, mint a kókuszgolyó, csak sokkal mutatósabb!
3/9 anonim válasza:
Én vodka nélkül csináltam , mert gyerek is van!Isteni lett!
4/9 anonim válasza:
A süti - mint tudjuk - a sütemény szóból jön. Ami pedig a SÜT szóból. Nincs olyan sütemény, amit nem kell sütni. Édességek vannak, de süti nincs :)
6/9 anonim válasza:
veszel egy doboz nutellát azt egy doboz mascarponéval össze kevered ,s rakhatod is a piskptóta tekercsbe, amit nem muszáj sütni, mert készen lehet kapni a boltokban.
Vagy rumos kávéval (vagy a nélkül) áztatott babapiskóta ,és ezt rétegezve rakod ezzel a krémmel.
Nagggyon finom. Nyami...
8/9 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek.DE ÉN RECEPTEKRE GONDOLTAM!!!
JA AKKOR NEM SÜTI HANEM ÉDESSÉG!!
2009. dec. 20. 16:54
9/9 anonim válasza:
Sport szelet és kekeszes almás...mindkettőt az andi konykáján megtalálhatod!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!