Ez így ehető kaja lesz?
Figyelt kérdés
Spagettit szeretnék csinálni, afféle "own recipe". Szóval párizsit felvágok csíkokra. A szósz paradicsomsűrítményből, fokhagymagranulátumból, lilahagymából, répából, és csemegekukoricából fog állni. Tetejére pedig reszelt trappista. Ehető lesz?
16L
2010. dec. 15. 10:30
1/7 anonim válasza:
tökéletes, csak a parizert egy kicsit pirítsd meg.
ha van sütőd, reszelt sajttal megszórva süsd át.
2/7 A kérdező kommentje:
Sütő most nem jó, meg amúgy sem tudom hogy kell használni, sütni max. serpenyőben szoktam.:D Amúgy még 1 kérdés, ha teszek bele kaliforniai paprikát, nagyon édes lesz, vagy mehet bele?
2010. dec. 15. 10:35
3/7 anonim válasza:
én így csinálnám, hogy: a hagymát, durvára reszelt répát, párizsit serpenyőben megpirítod; utána a kukorica és paradicsompüré rá; majd fűszerezed, kicsit összefőzöd. külön főzöl tésztát, aminek a vizébe pár evőkanálni olajat is raksz.
ehető lesz, igen. darált hússal persze jobb lenne.
4/7 anonim válasza:
A paradicsomsűrítmény savanyú, tehát sztem nem lesz nagyon édes a kaliforniai paprikától
5/7 A kérdező kommentje:
De a répa és a kukorica is édes, megkóstoltam.:D Amúgy második, én is pont így képzeltem el, már készen áll a pirításra a hagyma, meg a párizsi, a répát is lereszeltem, a kukoricából megzabáltam 4 evőkanállal, szóval az is kész, most meg egy kis szünetet tartok, mert az is csomó időbe került, hogy megtaláljam pl. a reszelőt.:D (nagymama szokott főzni, de most kórházban van)
2010. dec. 15. 11:22
6/7 anonim válasza:
csak gondoltam leírom, nem lehet tudni, hogy mennyit konyítasz a főzéshez, hiszen még fiatal vagy. de látom, ezek szerint szoktál besegíteni a konyhában. Jobbulást a nagyidnak, remélem nincs komoly baja!
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi, szerencsére nincs komoly baja.:) Konyhai "élet" terén annyi, hogy a szerelmemmel szoktunk együtt főzni általában, azok mindig finom kaják. Egész éjjel nem aludtam, meg étvágyam sincs nagyon, szóval szerintem azért érzem úgy, hogy ez a spagetti ehetetlen.:| Túl savanyúnak érzem, pedig kizárt, mert minimum 3 ek. cukor is van a szószban. Nem vagyok formában...Remélem, jövő héten azért sikerül az amerikai palacsinta juharsziruppal:D
2010. dec. 15. 13:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!