Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mennyire és miért egészségtele...

Mennyire és miért egészségtelen, ha hidegen sajtolt olivaolajon pirítottam meg a kaját? Ehetek belőle így kismamaként?

Figyelt kérdés
2010. dec. 3. 08:56
 1/5 anonim ***** válasza:

egyáltalán nem egészségtelen az olivaolaj kismamának sem.

nagyobb hőn veszít ugyan az értékéből, de attól egészséges marad.

üdv.

2010. dec. 3. 10:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:
olyasmit olvastam, hogy sütve szabadgyökök keletkeznek belőle :S
2010. dec. 3. 10:40
 3/5 anonim ***** válasza:

gondolj a mediterrán országokra:)) sokkal egészségesebbek

az ott élők, mint mi.

ne aggódj, azzal többet ártasz.

2010. dec. 3. 10:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:

A 94% rosszul tudja, a kérdező jól. Többféle olivaolaj van, van olyan, amit nem szabad hevíteni.

Ja egyszer így csináltad, nem baj, mérgező nem lesz, de általánosságban ne így csináld. Vegyél sütésre alkalmas olívaolajat, az jó salátákba is. Vagy ha megteheted, akkor tarts kétfélét.

2010. dec. 3. 12:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:
Oké, köszi :) Az a lényeg, h 1x ne legyen tőle bajunk :) Most megtanultam, h ezt így nem praktikus.
2010. dec. 3. 14:27

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!