Ki utálja a kövérjét?
Figyelt kérdés
2010. dec. 2. 17:27
3/11 anonim válasza:
a hús zsíros mócsingos részére gondolsz? ha igen akkor k.rvára utálom... öreganyám mindig oldalast süt jó zsíros darabokat de ő állandóan azt löki hogy finom húsos edd meg... pfuj...
5/11 anonim válasza:
Ha arról van szó amit a 3. ír akkor én is utálom...
8/11 anonim válasza:
Konkrétan volt, hogy elokádtam magam tőle.
9/11 A kérdező kommentje:
igen arra a kocsonyás sz.arra gondolok:), de pl szeretem a sonkát ha nincs benne olyan nagy kövérje:D vagy még megeszem a téliszalámit is.
2010. dec. 2. 18:46
10/11 anonim válasza:
Két dolgot jegyeznék meg halkan ezzel kapcsolatban.
1. Próbáljatok megsütni egy oldalast úgy, hogy előtte levágtok róla minden zsírt. Ehetetlen. Nem vicc, ha a húsba sütéskor nem sül bele egy kis zsír, megrárhatatlan, ehetetlen.(persze van, hogy sütés után túl zsíros marad, az tényleg gusztustalan tud lenni)
2. Akármilyen parizerben, felvágottban, virsliben stb. vörösáruban kb. 2-3-szor annyi zsír van, mint a legzsírosabb oldalason!!!
Lehet, hogy valakinek ez most sokkoló, de attól igaz. Gyakorlatilag ipari szalonnából állnak, némi hús hozzáadásával. (+ egyéb adalékanyagok, amivel beállítják a színét, meg az állagát)
Na most lehet fújolni a "kövérjére" XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!