Mért tiltják ennyire a gyereket a kávétól?
Figyelt kérdés
2010. nov. 28. 22:20
1/13 anonim válasza:
Tiltják.
És azért, mert koffein van benne, ami felpörget, és köztudottan nem tesz jót, a fejlődő szervezetnek. Igyál Maci kávét, abban nincs koffein, és szerintem finomabb is!
30/N
2/13 anonim válasza:
me a nyevtankönyvtö is ticcsák, azzér!
3/13 anonim válasza:
A koffein miatt TILTJÁK..A sok koffein egy fiatal szervezetét(szívét,vérnyomását) tönkre vághatja..
4/13 A kérdező kommentje:
Érdekes.Nekem az öreganyám mindig adott mégsem lett semmi bajom
2010. nov. 28. 22:31
5/13 anonim válasza:
én 20 éves vok, de anyám még mindig tiltja...tiszta röhej -.- ...attól még nem szokik rá az ember ha néha iszik 1 pohárral a suliban, nehogy bealudjon. kül. azért tilják, m attól félnek rászoksz, és ez nem tesz jót a szívnek, meg elvonja a szervezetből a vitaminokat állítólag.
6/13 anonim válasza:
Minél fiatalabban kezded el annál fiatalabb korban észleled majd a káros hatásait. Ha 30 évesen már magas lesz a várnyomásod vagy szívpróblémáid lesznek a korán elkezdett kávézás is közre fog játszani.
7/13 anonim válasza:
Gyerekkoromban egyszer apukám megengedte, hogy egy szem, a kávéjába áztatott kockacukrot megegyek. Kicsivel később nekiestem egy fotel fa karfájának, felszakadt a szemhéjam, össze kellett varrni. Úgy szédelegtem - szüleim mesélték -, mint aki berúgott, hozzá remegtem, alig álltam a lábamon.
Már több mint 20 éve kávézom, hozzászoktam, nem okoz panaszokat, sőt, nekem hasznos is, mert nagyon alacsony a vérnyomásom. De az én kisfiam is csak Maci kávét kap :).
8/13 anonim válasza:
Az elsö kávétól nagyon rosszul voltam 15 évesen.Fözött kávét ittam,mert baromi álmos voltam.Hányingerem lett,szédültem alig bírtam magammal....Egy darabig nrm ittam,majd utána rendesen.Dolgozni kezdtem és napi 3-4 bögrével ittam. már nem iszom kávét mióta terhes lettem.....
9/13 anonim válasza:
Tweek(SouthPark)is sok kávét ivott gyerekkorában és nézd meg milyen:D
10/13 anonim válasza:
Megemeli a vérnyomást, bedobogtatja a szívet, ami gyerekeknél amúgy is gyorsabb, szóval ebből is lehet baj. Gyerekekre még a cukor is túl élénkítően hat legtöbbször, gondold el mit képes tenni egy bepörgött gyerek. Kinek kell az?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!