Melyik a finom mogyorókrém?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy a Fererro által gyártott Nutella a legfinomabb, de azt most sajnos nincs pénzem megvenni. Másféle van finom? Pl a cba-s milyen? Ti szoktatok olcsóbb mogyikrémet venni?2010. nov. 19. 18:54
11/14 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor kirpóbálom a sparosat vagy a lidl-ben kaphatót. Aki írta, hogy ő sk. csinálja a mogyikrémet elmondaná, hogy csinálja? Nekem is van ugyanis három mogyoróbokrom.
2010. nov. 19. 20:20
12/14 anonim válasza:
a pralinutta a cba-ban 275 ft. nagyon finom, ezért az árért pláne. a cba-s tiszta zsir ehhez képest.
a pralinutta vmi olasz. és nem gagyi.
13/14 anonim válasza:
szia! Egy kicsit megpirítottam a mogyorót, összedaraboltam, és kávédarálón megőröltem. Szó szerint addig, amíg mogyorókrém lett belőle, vagyis kicsapódott a mogyoróvaj belőle. Tettem mellé porcukrot, és egy kis kakaót is. Azzal is összeőröltem. Ha krémesebbet akarsz, lehet hozzátenni még egy kis vajat , vagy margarint, bár azt még nem próbáltam. Hozzáteszem, hogy a daráló 28 éves, és már füstölt a végén...
14/14 anonim válasza:
Így van,jól írta az egyik válaszoló,a Spar classic mogyorókrémje-NEM összekeverendő a Budget-essel!-szinte ugyanolyan mint az eredeti Nutella. 13%-os mogyorótartalma van,mint az igazinak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!