Hány kávét iszol egy nap? Kibírod kávé nélkül? 3 az 1-bent bírod?
Figyelt kérdés
Tudom, ezek hülye kérdések, de érdekel.2010. nov. 19. 12:42
11/17 anonim válasza:
Reggel és délben.
Csak török kávét
Víz és kávé.
Dzsezvából.
12/17 anonim válasza:
Kibírom, szerencsére nem vagyok rászokva. Viszont nagyon szeretem. 3 az 1 bent csak ha fáradt vagyok és nagyon muszáj mert amúgy itthon nagyon finom kávénk van és az ahhoz képest semmi :D 17.L
13/17 anonim válasza:
Ritkán iszom a kávét csak társaságban de sosem kényszeresen.Igen birom a 3 az 1 bent és még szeretem is.
14/17 anonim válasza:
Reggel szoktam csak kávézni, közvetlenül felkelés után. Saját főzésű, de ittam már 3 az 1-bent is, és bírom.!
Miért? Te?
15/17 anonim válasza:
Érdekes, mert reggel, ahogy felkelek, első dolgom kávét inni (főzött, instantot nem annyira szeretem), mert anélkül nem bírnám ki. De később egyáltalán nem iszom kávét, mert valahogy rámjön tőle a rosszullét, amikor próbáltam régen du. is inni, az émelygés kerülgetett... de talán jobb is így, biztos nem fogom magam túlkoffeinezni:)
17/17 anonim válasza:
jó sok rothadó gyomrú függő van itt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!