Hány kávét iszol egy nap? Kibírod kávé nélkül? 3 az 1-bent bírod?
Én kibírom kávé nélkül mert nem élek vele.Egyszer ittam kávét egész életemben,és nem igazán jött be.
38/N
Reggel egy 3&1-ben.
Hétvégén, vagy ha otthon vagyok akkor du. is iszok egyet.Vagy 6 éve nem iszok kv-t.Egyszer nagyon beteg lettem, a gyomrommal volt valami azóta nem iszom.
En bogrevel iszom, nem cseszenyi, viszont nem is olyan eros.
Na akkor szamoljunk:
1. reggel, amikor felkelek +2 cigi
2. Mikor indulok az egyetemre
3. Egyetemen, de ott csak gepeset, amit nem is nagyon neveznek kv-nak
4. Vacsora, fogmosas utan egy par kortyot, mert imadom az izet.
Tehat kb ugy 4-5 decinyit, de ez tenyleg nem olyan eros kave.
Por kavet nem szeretem, mert cukor nelkul iszom. 2in1-ben neha elmegy, ha epp utazok es hirtelen kell.
Reggel szoktam inni egyet, ha korán kelek (nem kell mindig korán kelnem szerencsére:), szóval úgy hetente 3-4-szer. Ha nagyon muszáj kibírom kávé nélkül, de akkor elég tompa vagyok.
A 3 az 1-bent utálom, az nem kávé, hanem valami kamu lötty. Koffein pont annyi van benne, hogy ha jó erősen koncentrálsz, még el is hitetheted magaddal, hogy kávét ittál.
Amúgy két adagot szoktam inni, tejszínhabbal meg barna cukorral :)
Általában egyet reggeli mellé(vagy helyette). De ha este megyek valahová pl bulizni, akkor még egyet iszom :) :D
Régen napi 3at ittam :O
17L
alacsony a vérnyomásom, sámlira állva se érem el. ráadásul hajnalban kell kellnem a munkám miatt. reggel 1-1,5 dl erős kávé csak édesítővel. ha kihagyom, délig életképtelen vagyok: beszélnek hozzám, és fogalmam sincs, miről van szó. a főnököm nem díjazza ezt az állapotot.
napközben 1-2x talán 3x, ezek már hosszú kávék pici kakaóval tejes dolgok nélkül, de a gépi v. kutyulós (3/1)is lehet. ezek már csak illúziókeltés végett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!