Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ez megőrült? Vagy én vagyok...

Ez megőrült? Vagy én vagyok tudatlan? A többi lenn.

Figyelt kérdés

Egy könyvet tartok a kezemben, amiben azt írja, hogy fehérje étkezésnél (nem használni az ebédhez) nem megengedett a tojás fehérje. Hát nem abba van a fehérje??????? Akkor most a tojás fehérje nem jóóó fehérje bevitelnek???

Nah meg olyanokat sorol fe, hogy sonka, liba, pulyka...

Ez egy német nyelvű könyv de ennyit csak tudok....

Für Eiweissmahlzeiten nicht erlaubt .....

2010. nov. 17. 20:20
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Igen kedves kérdezőm egy oltári nagy baromságot tartasz a kezedben... az egészséges életvitel ott kezdődik, hogy olyan dolgokat veszel meg, amik gyakorlatilag majdnem olyan állapotban találhatók meg a boltok polcain, mint a szabadban... rizs, lencse, bab, az egyik legtöbb fehérjét tartalmazó és megfizethető termék a csirkemell... szintén sütni, párolni kell... pulyka, steak...

Na de hogy sonka? Meg nézem mennyi izmot lehet felszedni helyes átrenddel, ha a csirkemellt kicserélem sonkára... Józan paraszti ésszel te is rájössz, hogy hülyeség.

2010. nov. 17. 20:59
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Ha csak csirkemellet eszel,az nem egészséges. Kell a sonka is,de lehetőleg valódi,házi. A tojásban pedig 16 féle vitamin van,csak C vitamin nincs.

Változastosan kell enni tejtermékeket,tojást, különféle húsokat,halat,gyümölcsöt,zöldséget,és akkor élsz egészségesen.,

2010. nov. 17. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!