Mivel tudnám a legegészségesebben (vagy legalább a legkisebb ártalommal) fokozni az éberségem?
Az egyetemen nappal és éjjel is szeretnék képben lenni és figyelni,de gyakran rám tör a levertség és képtelen vagyok koncentrálni.
Én teázok,próbálok rendszeresen étkezni és mellette gyümölcsöket enni (banán,alma),vizsgán pedig banán+szőlőcukor kombóval doppingolok.
Energiaital ki van zárva,talán a kávé még ami szóba jöhet és hallottam a homeopátiás gyógyszerek "elmefényesítő" hatásáról is..
Kinek milyen tapasztalatai vannak?Bármilyen tanácsot szívesen fogadok!
Egyél halat, omega 3 kapszula, sport, keresztrejtvények,
sokat légy baráti társaságban mert mikor egyszerre 4-5 embere kell figyelni jó kis agytorna.
Az elmedet kell ellazitani!
Probalj meg relaxalni, amikor kikapcsolod az elmedet es minden gondolatot, ezt a technikat tanuld meg, es minden nap eltudod vegezni.
Gyogynovenytea is jot tesz ilyenkor, amit este lefekves elott iszol meg, igy nyugodtan fogsz aludni pl.
Herbaria, Hangulatjavito teakeverek, vagy kamillatea.
Napkozben lehet fogyasztani, gyomber teat pl, vagy zold teat, ami frissitoleg fog hatni.
Szellemi faradtsag miatt alakultak ki a tuneteid, es ezektol csak igy tudsz megszabadulni.
Hirosima, mindent amit a csakrakrol tudni lehet c. konyve nagyon jo segitseg Neked, mivel nagyon sok technikat bemutat arra, hogy hogyan tudod csillapitani, pihentetni az elmedet. A konyv az osi joga tanitasarol szol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!