Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A paradió (brazil dió) tényleg...

A paradió (brazil dió) tényleg mérgező? Miért nem tüntetik fel a csomagolásokon a maximális napi fogyasztható mennyiséget?

Figyelt kérdés
Több oldalon is olvastam hogy a magas szelén tartalma miatt 2 db-tól több fogyasztása hashajtó és mérgező hatású. De egyik márka csomagolásán sem találtam (Lidl,DM) ilyen információt. A dm-es is csak azt írja hogy felbontás után pár napon belül el kell fogyasztani (200 g)
ápr. 19. 19:23
 1/6 Sanyi2025 ***** válasza:
92%
ápr. 19. 19:53
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

DEHOGY mérgezö! Ne olvass hülye oldalakat, akkor nem fogsz értelmetlen dolgokon idegeskedni.

A családban mindenki szereti, napi 10-15 darabot is megeszik mindenki, már évek óta, soha senkinek nem lett baja töle.

ápr. 19. 20:34
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Dr House-t néztél?
ápr. 19. 22:53
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
ápr. 19. 22:54
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem mérgező. Magas a szeléntartalma. Ahhoz, hogy bajod lehessen, extrém nennyiséget kellene fogyasztano éveken át. Nagyjából majdnem mindenre rá lehetne írni, hogy csak óvatosan.
ápr. 20. 06:03
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem is egybol Doktor House ugrik be, amikor elviszik a CIA-hez. Es ott a vegen felveszi a Veszhelyzetes Finch doktornot majd egy resszel kesobb kirugja. Klasszik 4.eved eleji resz, amikor az uj bandat szelektalja.
tegnapelőtt 15:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!