Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miért mennek tönkre a fűszernö...

Miért mennek tönkre a fűszernövényeim?

Figyelt kérdés
kb 3 hónapja nevelgetem őket, eddig mind gyönyörűnen fejlődött de kb 1 hete elkezdett hullani a levelük. A chillim menthetetlen állapotba került. :(
2010. nov. 9. 15:30
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem az oregano ment tönkre,elszáradt,mikor bejött a a fűtés:((legalább nincs gond a száritással:))
2010. nov. 9. 15:53
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi lehet a baj, már mindent megpróbáltam, pedig olyan gyönyörűek voltak. :(
2010. nov. 10. 07:39
 3/3 anonim ***** válasza:

A levélhullatás több dolgot is jelenthet, nekem a rózsáim csinálják állandóan ezt, utána azonban mintha ujjászületnének.

A chili nagyon napigényes, egyenesen a tűző napra lehet tenni, így lehet átteleltetni is.Talán nem jó a helye neki, vagy kevés a földje, mert a levelekből szívja vissza a táplálékot már, ezért hullik.

2010. nov. 10. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!