Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Csirkemell helyet még mi...

Csirkemell helyet még mi fogyasztható diéta során?

Figyelt kérdés

Soványabb sertés hús? Pl. karaj?

Csirkemellet már nem szeretem,mostanra hányingerem van tőle.

ma 12:21
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

nyugodtan egyél csirkecombot, főleg, ha a bőrét leszeded. NEM ezen fog múlni a diétád!

Karaj, sertéscomb is jó.

Én nem szeretem a disznót, marhát veszek: bélszín, hátszín, fehérpecsenye mind jó.

Vagy hal, ha szereted. Pl. hekfilé viszonylag olcsó. Tonhalfilé drága, de nagyon jó.

ma 12:46
 2/7 anonim válasza:
100%

Igazából bármilyen hús ha deficitbe maradsz.

Én ettem combot, karajt, szűzpecsenyét, marhahúst, csirkecombot, szárnyát, májat.

Lazac, tonhal.

ma 12:58
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Pulykamell,pulykacomb filé, csirkecomb filé bőr nélkül.

Sertés karaj, szűz pecsenye.

Persze az sem mindegy hogyan készíted el és mi a köret ha diétázol.

ma 13:00
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Csirke, pulyka mell comb, karaj, szuz, sertescomb, sovsny marha? Pulyka daralthus

Igazabol barmi csak szamolj a zsirtartalommal.

ma 13:04
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Minden hús rendben van, amit szeretsz. Nyilván előnyösebbek a kevésbé zsírosak, illetve nem a legjobb folyton vöröshúst enni. De váltogatva simán mehet bármi. Ha zsírosabb húst eszel, akkor legyen a köret picit kalória szegényebb, pl párolt, vagy grill zöldség. A lényeg, hogy a deficit megmaradjon.
ma 15:47
 6/7 anonim ***** válasza:
Haha én is egy fogyózás után utáltam meg a csirkemellet :D 11 év telt el azóta, natúran azóta sem tudom megenni, csak ha le van öntve szósszal vagy ki van rántva :D
ma 17:22
 7/7 anonim ***** válasza:

Értelmezlen ilyen jellegü "fogyókúrát" tartani, ezzel elöször kínzod magad, utána meg visszahízod, mert feltéletezhetöen nem akarsz életed végéig csirkemellen élni.

Normálisan és tartósan csak úgy tudsz fogyni, ha olyan étrendet (és életmódot) választasz, amit életed végéig tudsz folytatni úgy, hopgy közben nem érzed kínzásnak. Ezért értelmetlen é fölösleges egyes élelmiszereket kitiltani, egyoldalú étrendre (csirkemell) áttérni, hanem normálisan összeállított étrendet keresni, ahol mindent ehetsz, amit szeretsz, és ami belefér a napi kalóriakeretedbe.

ma 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!