Csirkemell helyet még mi fogyasztható diéta során?
Soványabb sertés hús? Pl. karaj?
Csirkemellet már nem szeretem,mostanra hányingerem van tőle.
nyugodtan egyél csirkecombot, főleg, ha a bőrét leszeded. NEM ezen fog múlni a diétád!
Karaj, sertéscomb is jó.
Én nem szeretem a disznót, marhát veszek: bélszín, hátszín, fehérpecsenye mind jó.
Vagy hal, ha szereted. Pl. hekfilé viszonylag olcsó. Tonhalfilé drága, de nagyon jó.
Igazából bármilyen hús ha deficitbe maradsz.
Én ettem combot, karajt, szűzpecsenyét, marhahúst, csirkecombot, szárnyát, májat.
Lazac, tonhal.
Pulykamell,pulykacomb filé, csirkecomb filé bőr nélkül.
Sertés karaj, szűz pecsenye.
Persze az sem mindegy hogyan készíted el és mi a köret ha diétázol.
Csirke, pulyka mell comb, karaj, szuz, sertescomb, sovsny marha? Pulyka daralthus
Igazabol barmi csak szamolj a zsirtartalommal.
Értelmezlen ilyen jellegü "fogyókúrát" tartani, ezzel elöször kínzod magad, utána meg visszahízod, mert feltéletezhetöen nem akarsz életed végéig csirkemellen élni.
Normálisan és tartósan csak úgy tudsz fogyni, ha olyan étrendet (és életmódot) választasz, amit életed végéig tudsz folytatni úgy, hopgy közben nem érzed kínzásnak. Ezért értelmetlen é fölösleges egyes élelmiszereket kitiltani, egyoldalú étrendre (csirkemell) áttérni, hanem normálisan összeállított étrendet keresni, ahol mindent ehetsz, amit szeretsz, és ami belefér a napi kalóriakeretedbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!