Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Étkezésemről vélemények? (24/n)

Étkezésemről vélemények? (24/n)

Figyelt kérdés

Reggeli (7 óra körül): tojásrántotta 3 tojasból + virsli + zöldségek (uborka, paprika, paradicsom, stb) vagy zabkása vagy melegszendvics 3-4 kenyérből

+ az elmaradhatatlan kávé

10 órai:

Joghurt és gyümölcs vagy kefír+kifli vagy péksüti vagy szendvics

Ebéd (dél-1 fele):

Nyilván ez mindig mas, de sokszor eszem előételnek főzeléket (borsó, tök, bab, zöldbab, lencse) vagy levest. Főétel vmilyen hús körettel, tészták, zöldségekből ételek.

Uzsonna (3-4 fele):

Péksüti vagy joghurt vagy gyümölcsök, esetleg néhanapján kis nasi

Vacsora:

Szendvics vagy zabkása, esetleg müzli.

Mit gondoltok az étkezésemről?

170 cm magas vagyok, 57 kg, és rendszeresen járok edzeni.

tegnapelőtt 20:01
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
mi a célod? hány kalória ez összesen amit megeszel egy nap?
tegnapelőtt 20:22
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom, nem számolom.
tegnapelőtt 20:23
 3/9 anonim ***** válasza:
87%
Akkor végső soron mit szeretnél megtudni? :D változatos, az biztos, de hogy egészséges-e? az nem biztos
tegnapelőtt 20:27
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Amit leírsz az egész napot véve egészségesen és változatosan étkezel, oké a péksüti az annyira nem, de 57kg 170cmhez tökéletes.. Attól is függ hogy itt mi a cél? Tömegelés vagy fogyni szeretnél.Én 168vagyok 55kg és vékonynak érzem magam. 30N
tegnapelőtt 20:43
 5/9 anonim ***** válasza:
62%
a kávé nem kellene de amúgy jó
tegnapelőtt 20:46
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
egészségesebb mint sokaknak korosztályodból, jó hogy látni benne sokszor zöldséget mert tényleg fontos a rostpótlás. persze ebbe is bele tudnak kötni a szakértők, a te korodban sokkal egysíkúbban ettem és károsabb dolgokkal tömtem magam, most 10 év múlva mutatkozott meg eredménye, aztán az ember nem győz belőle kigyógyulni amennyire még lehet
tegnapelőtt 21:10
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Semmihez nem írtál mennyiséget. Egészség szempontjából inkább ázlagosz szerintem.
tegnap 05:43
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez teljesen oké. Végre egy nő, aki NORMÁLISAN étkezik, nem zabkása, saláta, cs.mell és proteinshake a "diétája", mint itt sok "diétázónak".

Amíg neked megfelel, nincs hiánybetegséged vagy vérszegénységed, teljesen OK. :)

tegnap 11:46
 9/9 anonim ***** válasza:

8.

Van ott zabkása 2x is, nézd csak meg jobban.

tegnap 19:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!