Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Milyen ételell vagy itallal...

Milyen ételell vagy itallal lehet a kakálást elősegíteni reggelente?

Figyelt kérdés

A kávé sajnos nekem nem használ. Valaki valami tipp?

(N)

tegnapelőtt 18:30
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
80%
Nap közben elég folyadék ivása, rostokban dús táplálkozás (sok zöldség, nem agyonfözve), illetve rendszeres sport.
tegnapelőtt 18:39
 2/21 Mad Max2 ***** válasza:
81%

Ez mindenkinek más

Nálam a kávé beindítja

A tej szintén.

De amugy ez ugy megy hogyha rutinszerüen elkezd valaki reggel egyből kakkantani akkor a szervezet ezt megszokja és automatikusan jön az inger ahogy fel ébred az ember

tegnapelőtt 18:39
 3/21 anonim ***** válasza:
87%
A sima kávé nekem se indítja be, de ha már tejet rakok bele, mindjárt megindul.
tegnapelőtt 18:45
 4/21 anonim ***** válasza:
16%
Éhgyomorra energiaital. Nekem ez mindig segít.
tegnapelőtt 19:03
 5/21 A kérdező kommentje:
Reggel hiába ülök rá a wc-re, csak pukik jönnek...
tegnapelőtt 19:34
 6/21 anonim ***** válasza:
25%

Ha króbikus problémád van ilyen téren, az lehet egyoldalú táplálkozás (mint mondták rostok, sok folyadék kell), mozgásszegény életmód, gyógyszerek miatt, de akár pszchiológiai probléma is.

Gyors megoldás egy szenna tea vagy szenna kapszula.

De az, hogy mikor mész, alkat kérdése. Én reggel még pisilni is alig vagyok ébren, kb 11-12re vagyok igazából ébren. Mindig is éjjeli bagoly típus voltam, délutános melóm van, szóval nem merült fel bennem, hogy reggel kéne kakálni.

Ameddig rendszeresen mozog a cuccos, nincs szorulás, tökmindegy minkor mész. Az ember emészt éjjel is, nappal is ez egy állandó folyamat.

tegnapelőtt 19:35
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
útifűmaghéjat érdemes megpróbálni, (rostot pótol, amit amúgy több zöldséggel is el lehet érni, be kell iktatni étrendbe) napi egy evőkanállal javasolnak, de én csak egy kávéssal szedek két részletben, egy korty vízben elkeverni és gyorsan lehúzni, olyan mintha gríz lenne kibírható. a lényeg hogy inni kell rá sok vizet, bevétel után legalább 2-3 deci, és én napközben is őránként próbálok egy pohár vizet beiktatni nagyjából egész nap
tegnapelőtt 20:12
 8/21 anonim ***** válasza:
31%
Olívaolaj.
tegnapelőtt 20:13
 9/21 anonim ***** válasza:
51%
Kávé cigi után rögtön megyek WC re. Kávé utan rögtön kell majd wécézned.
tegnapelőtt 21:04
 10/21 anonim ***** válasza:
50%
Tejjel idd a kávét
tegnapelőtt 21:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!