Mivel lehet elősegíteni a teherbeesést?
Pl ovulacio figyelese tesztekkel es akkor orrba szajba tobb napon at.
Ha meg nem ovulalsz, akkor orvos.
Szia
Nemtudom mièrt pontoztàk le a mèhpempőt. Èn szedtem, abban a hónapban amikor elkezdtem megis fogant a kisfiunk. Előtte èvekig szedtem a fogamzàsgàtlót.
Mellette e vitamint ès femibion0-àt szintèn.
Most itt szuszog mellettem a picur.:)
Szerintem hasznos, de csak a tiszta, nem a kapszulàs.
Sok sikert!
Szia.
Nekünk 2 év próbálkozás után jött össze spontán a kistesó. Én is mindent kipróbáltam,de semmi. Utolsó elkeseredésemben elkezdtem inni a Virág Nature PCOS teáját,2 hétig ittam és pozitívat teszteltem. Ma vagyok 7 hetes.
Én a teának tudom be a sikert és úgy hogy abban a hónapban 3szor voltunk csak együtt, nem is bíztam benne hogy sikerülhetet.
Egy próbát szerintem megér.
4 év után gyógyfürdő segített. Előtte mindent kipróbáltunk: életmódváltás, fogyás (nem voltam túlsúlyos előtte sem), vitaminok, nyomelemek, új munkahely, költözés, férjemnek vitaminok+sport, ovulációs teszt, gyógynövények, masszázs, böjt, stb.
Egyébként elég sok akadályozó tényező volt nálunk mindkét oldalon, emiatt az orvosok lombikot javasoltak. Szerencsére nem volt rá szükség.
Mi is hasonló helyzetben vagyunk, 4 hónapja szedem a méhpempőt, avivázom és mellette szedem a vitaminokat, de semmi. :(
Mi már bejelentkeztünk a meddőségibe, hogy derítsék ki mi lehet az oka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!