Mit csináltok a lefőzött kávé zaccból?
Figyelt kérdés
Otthoni kávéfőző gépem van.
Egy ideig a szemetesbe kapartam ki egy kiskanállal abból a kis pod-ból, amelyben lefő.
Viszont én csak a papírt és a műanyag hulladékot gyűjtöm külön, és ez egyik sem.. (azt hiszem lebomló hulladék).
Mostanában kiöblítem és lemegy a vízzel együtt (elég macerás).
ma 10:54
2/6 anonim válasza:
Nyilván lefolyik a vízzel vagy tényleg növények tovére.
Vagy kompletten kuka.
3/6 anonim válasza:
Azt olvastam valahol, hogy érdemes a lefolyóba leöblíteni, állítólag megelőzi a dugulást (még nem próbáltam). A növények tövébe is szoktam szórni, azt hallottam, elriasztja a csigákat. És persze mehet a szemetesbe is.
5/6 anonim válasza:
Ez részben igaz is, nagy tételben viszont elvileg már káros.
Mi is virágokhoz, növényekhez szoktuk rakni.
Gyűjtjük egy szellőző edénybe, hogy ne penészedjen, majd száradás után mehet ki. Répa is szereti.
Lehet készíteni belőle valami gyertyát vagy szappant is. Keress a neten felhasználási módokat, van bőven.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!