A csirke melyik része a kedvenced?
Attól függ, hogy milyen ételhez.
A combját kirántva, illetve paprikásnak, pörköltben kedvelem a legjobban, bár sülve sem rossz. Viszont sülve jobban szeretem a szárnyát, főleg ha csak úgy "elnassolom" 😀
Melléből szinte mindent lehet csinálni, csontos csirkemellből néha húslevest is csináltam, de a filé finom rántva, tepsiben sütve (akár barackkal, ananásszal), és kockázva tortillába tekerve vagy salátában is. Tárkonyos ragulevest is mellfiléből szeretek csinálni.
A farhát max. levesben megy el, de szeretem, ha van "ennivaló" hús is benne, így azt sem erőltetem :)
Tehát a kedvencem általában nem konkrétan a csirke részétől függ, hanem a belőle készült kajától, amit épp megkívánok, de fura módon, ha csak egyet lehetne választanom, akkor a szívre szavaznék, ugyanis gyerekkorom óra a kedvenc ételem a csirkeszív pörkölt rizzsel 😀
(+gyerekkoromban a levesben imádtam a kis tojásokat, de ugye azt azóta nem ettem, hogy nagyimék már nem tartottak tyúkot...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!