Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A csirke melyik része a...

A csirke melyik része a kedvenced?

Figyelt kérdés

tegnap 21:47
A kérdező szavazást indított:
Mell
Comb
Szárny
Farhát
16 szavazat
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
lába
tegnap 21:50
 2/3 anonim ***** válasza:
46%
Nem eszem húst, páromnak csirkemellet szoktam készíteni, mert azt szereti csak. Farhátból főztem már párszor levest neki, de nem a kedvence.
tegnap 22:06
 3/3 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy milyen ételhez.

A combját kirántva, illetve paprikásnak, pörköltben kedvelem a legjobban, bár sülve sem rossz. Viszont sülve jobban szeretem a szárnyát, főleg ha csak úgy "elnassolom" 😀

Melléből szinte mindent lehet csinálni, csontos csirkemellből néha húslevest is csináltam, de a filé finom rántva, tepsiben sütve (akár barackkal, ananásszal), és kockázva tortillába tekerve vagy salátában is. Tárkonyos ragulevest is mellfiléből szeretek csinálni.

A farhát max. levesben megy el, de szeretem, ha van "ennivaló" hús is benne, így azt sem erőltetem :)

Tehát a kedvencem általában nem konkrétan a csirke részétől függ, hanem a belőle készült kajától, amit épp megkívánok, de fura módon, ha csak egyet lehetne választanom, akkor a szívre szavaznék, ugyanis gyerekkorom óra a kedvenc ételem a csirkeszív pörkölt rizzsel 😀

(+gyerekkoromban a levesben imádtam a kis tojásokat, de ugye azt azóta nem ettem, hogy nagyimék már nem tartottak tyúkot...)

tegnap 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!