Munkába milyen ételhordót visztek, mi vált be?
Most bejárós munkám lesz, mindig magamnak főzök. Amim most van az túl nagy, vettem egyet gyorsba, de ki is folyt belőle az étel ezért akarok venni valami jót. Nem szeretnék műanyagot feltétlen, de nem zárkózom el tőle, viszont kis méretű kellene, hogy elférjen a táskába, sokat se eszek, mellé leveshordó is jól jönne, ilyen bento doboz féleség ami remekül zár. Viszont az árak össze vissza vannak, van ahol látok 3 ezerért, másholt 20 ezerért is. Bármi ajánlás? :D
Még ezt néztem, két szintes fém, csak nem tudom túlárazott-e:
Én levest befőttes üvegben szoktam. Csatosban, vagy egy elmosott uborkás/lekváros üvegben (ez utóbbit általában nem viszem haza utána, hanem az irodában kiöblítem és kidobom, folyton újrakeletkezik, nem tudom már hová tenni az üres üvegeket).
A többit üveg ételesben, mint az első. Bár én ritkán viszek főtt ételt, mert nagyon utálom a macerát, hogy olyan szatyorban külön vigyem, amiben nem dől el, plusz én tömegközlekedéssel járok, utálom, ha nincs miatta szabad kezem (ilyenkor szokott tömött lenni a villamos úgy, hogy nem tudom megvárni a következőt, mert elkésnék).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!