Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Olyan "kapcsos" (tehát nem...

Olyan "kapcsos" (tehát nem "rápattintós fedelű") ételhordót keresek, ami tényleg nagyon bírja a strapát, és pl. hátizsákban se pattan szét. Személyes tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Munkába vinnék hátizsákban főtt ételt (főleg leveseket) ételhordóban, és a "rápattintós fedelűekben" nem nagyon bízom, volt már rossz tapasztalatom, ezért most egy jó "kapcsos" fedelűre pályázom, aminek a fedelét 4 kapoccsal lehet "ráfogatni" magára az ételhordó edényre. (Bocsi mindenkitől, de nem ismerem ezeknek a pontos megnevezését.)

Jöhetnek márkák, konkrét típusok, linkek, bármi, a lényeg h személyes tapasztalatok érdekelnének.

2023. jún. 6. 12:02
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, tudom, hogy nem ezt várod, de a leves szállítás legmegbízhatóbb módja ősidők óta a befőttes üveg. Strapabíró, nem pattan szét, könnyen mosható, mikrózható. Se a forró leves, se a dörzsölés nem fogja soha megsérteni a felületét, és nem oldódik ki belőle semmi.

Azt teljesen megértem, hogy a "rápattintós" fedelűben nem bízol, nekem a "kapcsos" fedelűekkel sincs jó tapasztalatom, de a befőttes üveg az működik.

2023. jún. 6. 13:01
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Egyik ss válik be. Rengeteg márkát próbáltunk. Általában vagy 2 hét alatt vagy pár mosogatógépes mosás alatt fedele/alja eldeformálódik, kitágil stb éa onnan vesztettél.

Befőtes zveg alól is nekem sokszor kifolyik.

Amit javasolni tudok az olyan befőttes üveg, ami kapcsos és alja és teteje közt van egy gumis réteg. Na azok légmentesek

2023. jún. 6. 13:32
 3/3 anonim ***** válasza:

Szerintem nem erre gondolsz, de nekem az ikeás, illetve a pepco-s (450ml-es) gumitömítéses ételtároló dobozok váltak be.

Az ikeásnak talán ez a mostani megfelelője (a fedő ugyanez, az biztos):

[link]

A pepco-s pedig ennek a zöld tömítésesnek a kisebb változata (gondolom a nagyobbak is jól működnek, de nekem a kicsi tűnt a legmegbízhatóbbnak, mert szinte végigérnek a kapcsok a doboz oldalán, csak a sarkokon nincs leszorítva):

[link]

2023. jún. 11. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!