Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért pattan vissza az ügyem...

Miért pattan vissza az ügyem az asszisztenstől?

Figyelt kérdés

Nagyon sok dolog utal arra, hogy nőgyógyászatilag valami nincs rendben (IR-re tippelek), bár a TSH-mmal és a menstruációmmal nincs probléma. Mégis, szerettem volna kérni az asszisztenstől telefonon beutalót endokrinológiára / nőgyógyászhoz, de azt mondta, hogy "nem tud" adni, menjek el magánba nőgyógyászhoz.

Na ezen kellően felidegesítettem magam, mert fizetem a TB-t, és nincs rá felesleges 20.000 ft-om. Végül kértem a háziiorvosomhoz időpontot, hátha ő tud segíteni, ez jövő héten kiderül.

Mi lehet az oka, hogy azt mondta az asszisztens, hogy "nem tud" beutalót adni nőgyógyászatra? Vagy csak nem akar?

2022. aug. 17. 11:00
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nőgyógyászati szakrendelésre nem kell beutaló. Legalább is nálunk nem kell.

Amúgy meg sok minden függ az orvostól is hogy mit akar, még magànban is.

Sajnos.

2022. aug. 17. 11:05
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Az asszisztensnek nincs joga beutalót írni, csak az orvosnak. Az orvoshoz kérhetsz időpontot, előadhatod a problémádat és ő, ha indokoltnak tartja, ad beutalót vagy mész magánba, akihez akarsz.
2022. aug. 17. 11:06
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nőgyógyászatra NEM kell beutaló!

Elmész (ha kell, előtte időontot kérsz az SZTK-ban). Majd a nőgyógyász fog továbbutalni az endo-ra, ha szükségesnek látja.

2022. aug. 17. 11:06
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Valaki meg tudná mondani, hogy ezek közül hová kellene mennem?

[link]

2022. aug. 17. 11:08
 5/6 anonim ***** válasza:

"Szülészet-Nőgyógyászat I.

Helye: Rendelőintézet I. e. 104.szoba

Ideje: hétfőtől péntekig: 8. 00 - 15. 00

Telefon: 411-444/2355

Nem beutaló köteles szakrendelés."

2022. aug. 17. 11:15
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2022. aug. 17. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!