Miért pattan vissza az ügyem az asszisztenstől?
Nagyon sok dolog utal arra, hogy nőgyógyászatilag valami nincs rendben (IR-re tippelek), bár a TSH-mmal és a menstruációmmal nincs probléma. Mégis, szerettem volna kérni az asszisztenstől telefonon beutalót endokrinológiára / nőgyógyászhoz, de azt mondta, hogy "nem tud" adni, menjek el magánba nőgyógyászhoz.
Na ezen kellően felidegesítettem magam, mert fizetem a TB-t, és nincs rá felesleges 20.000 ft-om. Végül kértem a háziiorvosomhoz időpontot, hátha ő tud segíteni, ez jövő héten kiderül.
Mi lehet az oka, hogy azt mondta az asszisztens, hogy "nem tud" beutalót adni nőgyógyászatra? Vagy csak nem akar?
Szerintem nőgyógyászati szakrendelésre nem kell beutaló. Legalább is nálunk nem kell.
Amúgy meg sok minden függ az orvostól is hogy mit akar, még magànban is.
Sajnos.
Nőgyógyászatra NEM kell beutaló!
Elmész (ha kell, előtte időontot kérsz az SZTK-ban). Majd a nőgyógyász fog továbbutalni az endo-ra, ha szükségesnek látja.
"Szülészet-Nőgyógyászat I.
Helye: Rendelőintézet I. e. 104.szoba
Ideje: hétfőtől péntekig: 8. 00 - 15. 00
Telefon: 411-444/2355
Nem beutaló köteles szakrendelés."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!