Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mennyire ehető a XVII. kerület...

Mennyire ehető a XVII. kerületben szociális alapon kapott étel?

Figyelt kérdés
nov. 18. 14:33
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

19-es, köszi, megnézzük... :)

20-as, szociális alapon kapom, mert a háziorvostól kellett egy igazolás, hogy jogosult vagyok rá, és ha több lenne a nyugdíjam több lenne az ebéd ára.

Nem csak az van szociális alapon, ami ingyen van (szerintem...)

dec. 3. 11:39
 22/28 anonim ***** válasza:
21-esnek! 20-as voltam! A 2000 Ft/nap az semmi képen nem szociális alapú! Mert átlag 22 munkanappal számolva egy hónapban az 44000 Ft/hó. Akkor mennyi az adott illető nyugdíja? Mert ahhoz hogy a havi 44000 Ft ki tud fizetni, legalább 250000 Ft-os havi nyugdíjjal kell számolni. És az akkor már nem szociáilis alap. Mint írtam is a X. kerületben 485 Ft/nap maximum 11155 Ft/hó aki nem szociális alapon kapja. Aki meg szociális alapon kapja mint én is. Annak 0 Ft/hó az az ingyenes. Szóval te nagyon keverd mi az ami szociális és mi az ami nem szociális!
dec. 3. 13:03
 23/28 anonim ***** válasza:
22# Szerintem a kérdezőnek van igaza.
dec. 3. 13:12
 24/28 anonim ***** válasza:
21-esnek! 22-es voltam! Nekem is kelletett házi orvosi igazolás! De a házi orvos nem a szociális alapot igazolja! Hanem azt hogy diétás menü vagy normál menüt kaphas. A szociális alapot meg a jövedelem igazolással tudod igazolni. Bizony! Nekem a házi orvosi igazolás mellett jövedelem igazolás is keletett, ahhoz hogy ingyen vagyis teljesen szociális alapon kapjam. Ha te ilyen igazolást, vagyis jövedelem igazolást nem adtál be az ebéd igénylésénél akkor te nem szociális alapon, hanem piaci alapon kapod az ebéded. A házi orvos, pedig csak egy sima mezei orvosi igazolást ad, és nem igazolja a szociális mi voltodat! Mert a házi orvos erre nem jogosult! Igen a házi orvos nem jogosult a szociális alap igazolására! A szociális alapot a saját jövedelmed igazolja! És igen a házi orvosi igazolás mellett, nekem keletett jövedelem igazolás is! Pont azért hogy szociális alapon meg kapjam az ebédet. Szóval ha te ilyen jövedelem igazolást nem adtál be, akkor abban biztos vagyok hogy te nem szociális alapon kapod az ebédet! Mert házi orvos nem adhat ki jövedelem igazolást, mivel nem a házi orvosodtól kapod a jöveldelmedet.
dec. 3. 13:12
 25/28 anonim ***** válasza:
21-es! A nyugdíjat nem a házi orvos utalja neked, hanem a nyugdífolyosító. Szóval a kérdező, bárhogy is nézzük alapvető elemekkel nincs tisztában. Szóval ez van.
dec. 3. 13:15
 26/28 A kérdező kommentje:

Kedves X. kerületi kolléga!

Adtam be "jövedelem" ez esetben nyugdíj igazolást is, és igen, több a nyugdíjam, mint 250 ezer forint. Én nem akarok azon vitatkozni, hogy mi a szociális alap és mi nem, azon sem, hogy a X. kerületben ez hogy működik. Az étel minőségére és mennyiségére voltam kíváncsi, amit az önkormányzat szállít ki rászorulóknak.

Minden jót!

dec. 4. 09:42
 27/28 anonim ***** válasza:
26-os! A X. kerületből! A minőségre írtam hogy ehető kategória. A mennyiségre írtam. Hogy elégséges. Egyszerre éppen elég. Ha több mint 250 ezer a havi nyugdíjad. Akkor biztos hogy nem szociális alapon kapod a kaját. A napi 2000 Ft az meg pláne nem szociális alap, hanem piaci ár.
dec. 4. 09:48
 28/28 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a választ!
dec. 4. 10:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!