Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mennyire ehető a XVII. kerület...

Mennyire ehető a XVII. kerületben szociális alapon kapott étel?

Figyelt kérdés
nov. 18. 14:33
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
9-es! 10-es voltam a X. kerületből! A kérdező az önkormányzattól kapja az ebédet még hozzá szociális alapon. Vagyis ingyen! Egyébként én is az önkormányzattól szociális alapon kapom vagyis ingyen. Csak én a X. kerületből a kérdező meg a XVII kerületből. De mind ketten szociális alapon ingyen kapjuk. Az Interfood meg nem szociális alapú és nem ingyen adja a kaját.
dec. 1. 17:39
 12/28 anonim ***** válasza:
11# Akkor valami nem ugyanaz. A szomszédasszonyom fizetett érte, csak kedvezményes áron kapta.
dec. 1. 17:42
 13/28 anonim ***** válasza:
12-es! Alapban fizetős az önkormányzattól kapott étel! Kőbányán a 10. kerületben ahol én lakom ott 485 Ft/nap. Az átlag max 23 munkanappal számolva 11 155 Ft/hó. Viszont az étel / kaja magrendelésél nálunk jövedelem igazolást kell be adni, és annak függvényében fizetős vagy szociális alapon díjmentes. Nekem a havi nagyon alacsony jövedelmem miatt, szociálisan meg kapom. Mivel annyira alacsony a jövedelmem hogy ezt a havi 11 155 Ft-ot sem vonhatja le a jövedelmemből az önkormányzat. Igy ezért szociálisan rászorulóként díjmentesen kapom. Szóval jövedelmem függő az hogy kinek kell fizetnie, és ki kapja szociálisan ingyen!
dec. 1. 17:49
 14/28 anonim ***** válasza:
Köszönöm.
dec. 1. 17:53
 15/28 anonim ***** válasza:
Azzal egyetértek, hogy a tejbegríz egy semmi. Úgy kéne, hogy minimum levessel.
dec. 2. 08:09
 16/28 anonim ***** válasza:
Nyilván volt hozzá leves, kérdés, hogy milyen... Egy tartalmas bab-, vagy gulyásleves után szerintem megfelel a tejbegríz is.
dec. 2. 09:51
 17/28 anonim ***** válasza:
16-os! 13-as voltam a X. kerületből. Mindenhez van leves! Igy a tejbegrízhez is. De vagy paradicsomleves van, vagy valamilyen krém leves, vagy esetleg sárgarépa leves. Gulyás leves vagy bablevest sohasem kaptam ez idáig. Ma is sárga répa krém leves van, bolognai tésztával! Nagyon sok a tészta, vagy a rizs.
dec. 2. 10:27
 18/28 A kérdező kommentje:

Nem ingyen kapjuk az ebédet, nyugdíj függvénye az ár, úgy emlékszem, hogy 1300,-/fő + 700 a szállítási díj (ami szerintem marha sok...).

Igen, a tejbegrízhez volt/van leves.

dec. 2. 19:04
 19/28 anonim ***** válasza:
Akkor -ha nem vagytok megelégedve vele- nézz utána mégis az Interfood-nál, ott lehet választani, esetleg kis adagot, és a szállítás ingyenes.
dec. 2. 19:48
 20/28 anonim ***** válasza:
17-es voltam a X, kerületből! Most akkor ingyen / szociális alapon kapod az ebédet vagy 2000 Ft/nap kapod az ebédet? Mert a kérdésedben még szociális alapon szerepelt, a 18-as válaszodban meg már "1300,-/fő + 700 a szállítási díj" azaz 2000 Ft/nap szerepel. Most akkor melyik?
dec. 3. 09:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!