Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mennyire ehető a XVII. kerület...

Mennyire ehető a XVII. kerületben szociális alapon kapott étel?

Figyelt kérdés
ma 14:33
 1/4 anonim ***** válasza:
73%
Helló, szia! Én úgyan nem a XVII. kerületben lakom. Hanem a X. kerületben lakom. És itt a X. kerületben már harmadik hónapja kapom az önkormányzattól szociális alapon a főtt ételt / ebédet. Itt aránylag ehető. És a mennyiséggel sincs gondom. Minőségre pedig azt írom hogy ehető. Menza kaja van! Egy tál ételt kapok. Illetve laves + második van. Mennyiség szempontból jól lehet vele lakni. A minőség az éppen hogy ehető kategoria. És csak aznap ehető. Másnapra jobb ha nem teszel el semmit. Mert másnapra megromlik! Elve már előző nap főzik. tehát nem frissen kapod. Reggel 6-kor már el kezdik ki hordani és délig be is fejezik a ki hordást. Van hogy reggel fél hétkor meg is kapom, de van hogy csak fél 12-kor jön a kaja. De délig mindig van ebéd / kaja!
ma 14:43
 2/4 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszönöm, valami ilyesmire számítottam...

Nálatok hogy van a csomagolás? Egyszer használatos edényben viszik? Nálunk ételhordóban... Attól is tartok, hogy nyilván nem a sajátomat kapom vissza, hogy lesz elmosva a másé?! :(

ma 14:46
 3/4 anonim ***** válasza:
16%
2-es / kérdezőnek! Egyes voltam! Egyszer használatos műanyag edénybe hozzák. És olyan edénybe ami mikrózható. Tehát melegíthető! A tetejéről le kell húzni a védő folíát, és úgy bele lehet rakni a mikróba és meg lehet melegíteni. Aztán persze a müannag edényt ki kell dobni. Mert az már semmire sem jó. És igen, mire oda / én hozzám ér adigra persze már hideg a kaja. Tehát minden képen melegíteni kell! És igen egyszer használatos müanyag / mikrozható edényben viszik a kaját / ebédet.
ma 14:53
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor ez nálunk teljesen másképp van.
ma 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!