Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Vannak olyan ételek, gyümölcsö...

Vannak olyan ételek, gyümölcsök, zöldségek, amit világéletedben utáltál, és aztán hirtelen megszeretted? Mi volt a kiváltó oka?

Figyelt kérdés
Létezik az, hogy van olyan zöldség amitől világéletemben öklendeztem most meg egyszerűen egyik napról a másikra az történt, hogy megkívánom, és szívesen ennék? Ennek milyen oka lehet?
nov. 15. 23:46
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Én a gombát, párolt káposztát, szalonnát nem szerettem sokáig, most meg már de. Nem emlékszem, mikor és miért változott ez meg.
nov. 16. 03:02
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Tökfőzeléket egész életében utáltam. Majd mikor terhes voltam, felmentem mamámhoz aki tökfőzeléket csinált.

Annyira jó volt az illata, hogy ennem kellett belőle. És nagyon ízlett. Na azóta is imádom.

nov. 16. 08:32
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Egy ismerösöm soha életében nem bírta megenni a brokkolit, aztán kb 35 évesen egyszerre elkezdte kivánni, most meg az a kedvence, minden héten legalább egyszer eszi
nov. 16. 18:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!