A diót mikor "kell"/érdemes feltörni? Ugyanúgy eláll, ha feltöröm, mint a héjában? Hogyan, miben tároljam?
Figyelt kérdés
2010. nov. 5. 13:57
1/2 anonim válasza:
Száríthatod héjastól is, de mi már feltörtük, és úgy szárítottuk ki száraz meleg levegőn, a lakásban.
2/2 anonim válasza:
az idei dió csak jövőre lesz jó, addigra jól kiszárad. most a tavalyit érdemes használni. egészben feltörés nélkül száraz helyen ládában tartjuk, hogy tudjon szellőzni, így eláll sokáig, jövőre pedig megtörjük karácsony előtt, amit nem használunk fel azt mélyhűtőben zacsiba téve eltesszük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!