Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Melyek azok az ételek, amelyek...

Melyek azok az ételek, amelyek nem tartoznak a kedvenceitek közé, de ha azt főznek, megeszitek (viszont ha van lehetőség, inkább mást esztek)?

Figyelt kérdés

Nekem például kelkáposztafőzelék, rizs, töltött paprika, csak egy párat felsorolva. Nem tudnám miattuk verni az asztalt, hogy ezeket szeretném enni, de megeszem, ha csak ezek vannak.

A kérdés nem vonatkozik azokra az ételekre, amiket egyáltalán nem szerettek.

nov. 1. 21:32
 1/3 anonim ***** válasza:
89%
Rakott krumpli, rántott hús, rántott sajt, gulyásleves.
nov. 1. 22:53
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Krémlevesek
nov. 2. 08:45
 3/3 anonim ***** válasza:
51%
Kevés ilyen van... most hogy szedegetem össze, nagyon kevés... :D Diós tészta, grízes tészta, mákos tészta (amúgy imádom a mákos sütiket), tök-, spenót- vagy finomfőzelék - ezeket megeszem azért ha finoman vannak elkészítve. Resztelt vagy rántott máj (illetve olyan májas ételek, ahol töményen van jelen a máj, egy májas-borsós ragut már inkább megeszek, bár magamtól nem választanám), általában a belsőségek és a pacal (kivétel a csirkeszív, azt húslevesbe anyu direkt főz nekem néhányat külön) - ehhez már nagyon-nagyon éhesnek kell lennem és valami olyan körülmény, hogy utána még órákig nem tudok enni, és semmi más opció nincs. Erősen gondolkodom, mi lehet még, de nem jut eszembe most más. Mondjatok nemszeretem ételeket! :D
nov. 2. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!