Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Bármelyik étel rendelő appon...

Bármelyik étel rendelő appon van olyan lehetőség hogy Siófokon a Balaton partjára kérje az ember a kiszállítást?

Figyelt kérdés
jún. 17. 15:48
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nyílván nincs.
jún. 17. 15:53
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Csak 160 centis vízmélységig, futáraink alacsonyak. Parancsol a kedves vendég esetleg úszóképes terített asztalt is?

A parkba, ház elé stb. kérdéseket sem értem, de ez kiveri a biztosítékot.

jún. 17. 16:12
 3/9 anonim válasza:
46%
Szerintem megoldjak, ha nem zart partrol van szo.
jún. 17. 16:38
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

És hogyan címzed meg?

Siófoktól délnyugatra, a romos büfétől száz méterre. Piros fürdősapka van rajtam, és fej van a füleim között?

jún. 17. 16:43
 5/9 anonim válasza:
45%
Odarakod a terkepen a pint ahol vagy, és irsz egy megjegyzest, esetleg a futar csörgessen egy perccel elöbb, és odamesz a xy könnyen felismerhető fahoz,tablahoz, lámpához
jún. 17. 16:47
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk aratáskor a határba rendelték a pizzát és kihozták. Mondták, hogy ezen meg azon az aszfaltúton ha odaérnak álljanak meg itt meg ott, szóljanak kb. mikor érnek oda és egy traktor "odaszalad" érte. Úgy is lett. Szóval nem kizárt.
jún. 17. 17:33
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván nincs.
jún. 17. 20:42
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

En pecsen siman rendeltem a kaszinohoz. Tehat nem egy konkret epulethez, ajtohoz jott.

Amikor lattam hogy jon kimentem es megvartam amig megall es odamentem.

jún. 18. 07:18
 9/9 anonim ***** válasza:
50%
Hát ha pesten lehet a Margitszigetre akkor valószínű ott is megoldható
júl. 7. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!