Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Mondanátok ilyen ebédrendelési...

Mondanátok ilyen ebédrendelési lehetőséget?

Figyelt kérdés
Olyat keresek, ahol komplett, de hőkezeléssel tartósított készételt lehet rendelni interneten és egyszerre sokat is, mert eláll. Mikrózható anyagba van csomagolva, ezért otthon csak bedobom a táskámba, magammal viszem a munkahelyre, felbontom, mikró, kész és mivel sokáig eláll, nem kell naponta kiszállíttatni. Ez fontos, mert nálunk a munkahelyen nem oldható meg az átvétel minden nap. Eddig egy ilyet találtam (polcz speciál), de ott nagyon szűkös a választék, ráadásul egyes termékeiket allergia miatt nem rendelhetem.

2017. jún. 7. 09:19
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én a gastroyal-tól rendeltem régen. 2-3 napig simán eláll hűtőben. Le van fóliázva, mikrózható dobozban van. Ennél tovább főtt ételt nem tárolnék amúgy sem.
2017. jún. 7. 10:24
 2/4 Ignis Subdialis ***** válasza:
Amit említettem, ott kb. 4 hónapig állnak el az ételek hűtés nélkül. Végül is konzervben is lehet kapni készételt jóval hosszabb lejárattal és a bébiételek is ilyenek, tehát a technológia elérhető, de én olyat keresek, amit ez a cég is csinál, csak más kajákkal. Megoldhatatlan, hogy hűtőben tároljam, vagy hogy 2-3 naponta vagy még sűrűbben vegyem át, ezért keresek az ennél a cégnél látott megoldáshoz hasonlót.
2017. jún. 7. 14:18
 3/4 Ignis Subdialis ***** válasza:
100%
Ja bocs, a lakótársam felhasználójával írtam be. Nem lesz boldog. :(
2017. jún. 7. 14:19
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha ráérsz hétvégén megoldhatod magadnak. Pl. Főzöl hatalmas adagokat mondjuk 3-3 félét és lefagyasztod mikrózható dobozban. Mondjuk lesz minden fajtából 6 adagod, tehát az első héten hat féléből választhatsz. Kövi hétvégén újra főzöl, ekkor már 12 féléből választhatsz. Egy hónap elteltével pedig már igen változatosan tudsz táplálkozni a 36 féle étel miatt. Ehhez az kell, hogy legyen megfelelő méretű fagyasztód.
2017. jún. 10. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!