Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Népszigeten, valahol van...

Népszigeten, valahol van lehetőség tüzet rakni, és bográcson főzni ízleteseket?

Figyelt kérdés

Építenék tűzrakóhelyet, ha lehet. Lehet?

Szabadban főzhetnékem támadt, ingyenes tűzrakóknál, ahol nem sokan vannak.

2023. ápr. 16. 20:06
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
Nem tudom, de jó ötlet!
14 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Úgy 20-30 évvel ezelőtt mi csináltuk, az ártéri partrészen (a híd lábánál). Mondjuk, nem bográcsoztunk, csak nyársaztunk, de azt máshol is (Dunapart Szentendre felé, halastavak). Akkor senki nem szólt érte, de ott a szigeten most azt hiszem, csináltak valami "strandot", szóval hivatalosan nem hiszem, hogy lehetne. Elég rég jártam arra, csak a hídon át szoktam közlekedni, de úgyis terveztem, hogy körbetekerem a szigetet, körülnézni mi változott.
2023. ápr. 16. 22:46
 2/6 A kérdező kommentje:
köszi, majd én is körbebringázom, mi a helyzet. amúgy milyen ilyen nyugisabb helyeket ajánlanátok szabadtér főzőcskézésekhez ami ingyenes szpot?
2023. ápr. 17. 01:03
 3/6 anonim ***** válasza:
89%
Budapesten nem tudok, de Visegrád régebben teli volt ilyenekkel.
2023. ápr. 17. 11:20
 4/6 NTBS ***** válasza:
100%
Szerintem nem.
2023. ápr. 17. 12:13
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem akkor nem szabad, ha a száraz idő miatt kifejezett tűzgyúgytási tilalom van.
2023. ápr. 17. 17:00
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, a Népszigettől nem messze ( relatív ) a Farkas-erdőben sok kiépített bográcsozó, sütögető hely van. Ha nem hétvégén mész ki, akkor még nyugis is.
2023. ápr. 18. 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!