Főzés és elfogyasztott kaja után ki utál még rajtam kívül elmosogatni, akinek nincs lehetősége mosogatógépet venni?
Nem tudsz összespórolni egy mosogatógépre valót...???
Már 80e körül is lehet kapni..
HAsználtat meg még olcsóbban.
Nem azért nincs mosogatógép, mert esetleg nem tudnánk megvenni. Nálunk a helyhiány az oka, sajna kicsi a lakás.
Ha sütök valamit (ami alá nem lehet zsírpapírt tenni), pucerálni, sikálni a sült hús után a tepsit. Kb. ilyenekre gondoltam, de köszi az eddigi válaszokat is, megy a zöld pipa.
6: sütőzacskót szoktál használni?
Az után nem kell mosogatni, tiszta marad a tepsi.
Én "on-the-fly" szoktam mosogatni, nem azért mert nincs jobb dolgom, csak:
1.: Amit én csinálok meg, az meg van csinálva.
2.: Ha otthagynám, akár csak pár órára is, akkor rászáradna és magammal b*as.znék ki még jobban.
7., Igen, szoktam. De nem mindenre jó, tepsis rakott káposztát, vagy rakott krumplit nem lehet benne elkészíteni.
De igazából a főzés utáni szeretek-nem szeretek mosogatásra gondoltam.
Mert: Anyósom azt mondta mindig, hogy ő kimondottan szeret mosogatni. Mondjuk ő pl. sosem öblített le semmit. Elmosta mosogatószerrel, aztán kész. Amikor mentünk hozzájuk, csodálkoztam is. Nálam alap, hogy el is öblítem.
Már ott tartok, hogy bedugom a fülem és zenét hallgatok.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!