Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ezek alapján nagy az étvágyam/...

Ezek alapján nagy az étvágyam/többet eszek, mint egy átlagos nő? 25/N 165cm 60kg

Figyelt kérdés

Leírom a tegnapi napom.

Reggel zabkása 50g zabból sok gyümölccsel+magokkal

Tízórai: 1db fahéjas csiga

Ebéd: Csirkés pad thai tésztát rendeltem a pad thai wok bárból

Délután: Gyümölcsturmix: 1 banán+1alma+sok erdei gyümölcs+1joghurt

Este: 3 tojás+2 szelet pur pur kenyér+zöldségek+egy magnum jégkrém+egy smack leves

Később: 1 natúr joghurt

Bőven tudnák még enni, de mindig soknak érzem, a párom is kevesebbet eszik mint én

okt. 29. 18:33
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
84%
Ez végül is nem olyan sok kalória a gyümölcs és a purpur miatt, bár leírva soknak néz ki ez a kaja mennyiség, de ahogy a párod, én szintén férfiként nem eszek ennyit egy nap. Pl. ha eszek tojást, akkor max kettőt szoktam, mellé egy virsli vagy még az se. Reggelizni nem szoktam, csak ebéd és vacsora, meg közben max egy kis nasi, vagy még az se, de az nálad is megvan a magnummal, csigával, meg a joghurttal ahogy látom.
okt. 29. 18:56
 2/13 Metionin ***** válasza:
100%
Én kb ennyit eszek, ugyanez a magasság csak 47 kilóval, szóval szerintem nem sok. Ha nem hízol tőle, akkor valószínűleg ennyi kell a szervezetednek.
okt. 29. 19:10
 3/13 A kérdező kommentje:
Nem, sőt ennyi mellett kicsit fogyok is. Alapból többet ettem csak mostanában kicsit visszafogom magam
okt. 29. 19:12
 4/13 anonim ***** válasza:
79%
Azért nem vagy kifejezetten vékony, ha 60 kg vagy 165 magasan, de kövér sem. Szerintem jó átlagos a súlyod, itt inkább azt kell nézni, hogy a pénztárcád bírja-e a magnumokat, stb, de ez már a te dolgod :D De tényleg többet eszel az átlagnál.
okt. 29. 19:16
 5/13 Metionin ***** válasza:
24%
Hát nem tudom, nálam az ilyenek, hogy zabkása, turmix, joghurt meg gyümölcs a nasi kategória, azt nem is számolom étkezésnek. Szóval így még kevésnek is tűnik nekem.
okt. 29. 19:18
 6/13 A kérdező kommentje:
Jó az hozzátartozik, hogy rendszeresen kondizok, tehát elég izmos vagyok, vékony semmiképp nem vagyok, de sok zsír sincs rajtam
okt. 29. 19:26
 7/13 A kérdező kommentje:
De megfigyeltem, hogy akárhogy diétátom (régebben nagyon szigorúan számoltam a tápanyagokat, kaloriat stb) akkor sem leszek sokkal kevesebb kg, max 5 megy le, utána már nem is menstruálok, de ha sokkal többet eszek, ráadásul egészségtelenül akkor sem leszek sokkal több kg. Szóval se fogyni se hízmi nem nagyon tudok
okt. 29. 19:30
 8/13 Metionin ***** válasza:
84%
Én is sportolok, szerintem elégetjük.
okt. 29. 19:55
 9/13 anonim ***** válasza:
37%
Ez sok? Egy hörcsög éhenhalna tőle.
okt. 29. 21:40
 10/13 anonim ***** válasza:
31%
#9 akkor lehet, hogy én vagyok rosszul összerakva, de én 3 nap alatt nem zabálok össze ennyit férfiként, mint a kérdező 1 nap alatt...
okt. 29. 21:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!