Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Inzulin rezisztencia és pizza?

Inzulin rezisztencia és pizza?

Figyelt kérdés

Láttam recepteket de nekem van egy jól bevált amit szeretnék átalakítani. Sajnos fb csoportban segítséget nem kaptam csak lehurrogást. 🙄🙄

Szóval ahogy látom a pizza recepteket tesznek bele sima lisztet is. Kérdés milyen arányban keverjem és így valóban szabad-e a fehér lisztet enni?

Illetve ugyan itt keresek hamburger buci receptet.

Sajnos nálunk még a liszt beszerzés is bajos ezért akarom ezeket magamnak csinálni


okt. 10. 11:14
 1/4 anonim ***** válasza:
0%

100 százalék teljes kiorlesubol csinald.

Es igy tobb vizet fog felvenni. Amugy is meg allasaban is

okt. 10. 13:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

70 % teljes kiörlésű liszt, 30 % fehér liszt lehet az alapja. Hosszabb kelesztési időt igényel, mint a sima fehér liszt. Illetve lehet kapni dia-wellness pizzalisztet.


Hol laksz, ahol nehézkes a lisztbeszerzés?

okt. 10. 15:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
Soha nem próbáltam, de karfiolból is szoktak pizzaszerűséget készíteni.
okt. 10. 16:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:

Hát igazából nem is kis város 🤷 de egyedül a coopban lejhet kapni 1 fajtát. Panír morzsáért konkrétan a szomszéd városba kell menni🤷

A pizza egyébként elkészült és nagyon finom lett. 😊 Köszönöm a segítséget

okt. 10. 19:36

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!