Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A darált húsban mik lehetnek...

A darált húsban mik lehetnek azok a porcos, keményebb darabok?

Figyelt kérdés
Sokszor eszek bolognait és van amikor a húsban ehetetlen porc darabot vagy kemény "dolgot" találok. A húsban mi lehet olyan, ami ilyen kemény, ha nincs benne csont? Valamikor miért nincs benne egyáltalán ilyen?

okt. 3. 14:29
 1/5 anonim ***** válasza:
95%
porc, csont
okt. 3. 14:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:
A hús ki van csontozva
okt. 3. 14:45
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Akkor is benne van mert bele darálják.
okt. 3. 14:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

A kicsontozott húsban nincsenek csontdarabok, de ha a tálcás darált húst veszed meg, azokban minden további nélkül lehet csont, porc.

Az ipari darálókon át lehet küldeni még a csontokat is, sok termelő úgy van azzal, hogy a több haszon neki az elsődleges.

Kisebb boltokban vásárolt darált húsban soha nem találtam még csontot, de azt ott darálták le előttem, én választottam ki, hogy melyik húsdarabot kérem.

okt. 3. 16:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Hiba faktor itt is van, néha a magozott meggyben is van egy-egy mag.
okt. 3. 16:32
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!