A darált húsban mik lehetnek azok a porcos, keményebb darabok?
Figyelt kérdés
Sokszor eszek bolognait és van amikor a húsban ehetetlen porc darabot vagy kemény "dolgot" találok. A húsban mi lehet olyan, ami ilyen kemény, ha nincs benne csont? Valamikor miért nincs benne egyáltalán ilyen?okt. 3. 14:29
2/5 A kérdező kommentje:
A hús ki van csontozva
okt. 3. 14:45
4/5 anonim válasza:
A kicsontozott húsban nincsenek csontdarabok, de ha a tálcás darált húst veszed meg, azokban minden további nélkül lehet csont, porc.
Az ipari darálókon át lehet küldeni még a csontokat is, sok termelő úgy van azzal, hogy a több haszon neki az elsődleges.
Kisebb boltokban vásárolt darált húsban soha nem találtam még csontot, de azt ott darálták le előttem, én választottam ki, hogy melyik húsdarabot kérem.
5/5 anonim válasza:
Hiba faktor itt is van, néha a magozott meggyben is van egy-egy mag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!