Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A darált húsban mik lehetnek...

A darált húsban mik lehetnek azok a porcos, keményebb darabok?

Figyelt kérdés
Sokszor eszek bolognait és van amikor a húsban ehetetlen porc darabot vagy kemény "dolgot" találok. A húsban mi lehet olyan, ami ilyen kemény, ha nincs benne csont? Valamikor miért nincs benne egyáltalán ilyen?

tegnapelőtt 14:29
 1/5 anonim ***** válasza:
94%
porc, csont
tegnapelőtt 14:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:
A hús ki van csontozva
tegnapelőtt 14:45
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Akkor is benne van mert bele darálják.
tegnapelőtt 14:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

A kicsontozott húsban nincsenek csontdarabok, de ha a tálcás darált húst veszed meg, azokban minden további nélkül lehet csont, porc.

Az ipari darálókon át lehet küldeni még a csontokat is, sok termelő úgy van azzal, hogy a több haszon neki az elsődleges.

Kisebb boltokban vásárolt darált húsban soha nem találtam még csontot, de azt ott darálták le előttem, én választottam ki, hogy melyik húsdarabot kérem.

tegnapelőtt 16:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Hiba faktor itt is van, néha a magozott meggyben is van egy-egy mag.
tegnapelőtt 16:32
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!