Baranyai Bokor Lacsi kérdése:
Szerintetek a daràlt húst elèg csak egyszer megmosni ? Anyu a csirkemellet 2x is megszokta .
Figyelt kérdés
2023. jún. 18. 21:44
1/18 anonim válasza:
Pont most olvastam egy cikket arról, hogy miért rossz ötlet bármilyen húst megmosni.
Egyébként soha nem mondtam meg a darált húst, de még a csirkemellet sem.
3/18 anonim válasza:
életemben nem mostam még meg a darált húst....
4/18 anonim válasza:
Pedig amikor állott szaga van, megmossuk. Kicsit felfűszerezzük, hogy aztán még el lehessen adni. Senki sem veszi észre. Ha nem lenne átmosva, akkor viszont elmennének a vendégek.
5/18 anonim válasza:
Soha nem mostam még meg darálthúst.
6/18 anonim válasza:
Mi ertelme? Mi az a bakterium, ami sima vizes mosastol elpusztul de egy serpenyoben valo sutestol vagy fozestol nem??:D
7/18 anonim válasza:
Nem pusztul el a baktérium a mosástól, de jól összekened vele a mosogatót.
9/18 anonim válasza:
Soha nem szoktam megmosni. A csirkemellet szokták megmosni, pl. én is megmosom, mert nyálkás és csúszik. Ha leöblítem róla a nyálkát, akkor könnyebb feldolgozni. A darálthúsnál viszont ez nem szempont. Ez a baktériumos dolog nemtudom, honnan jött a többi válaszolónak, szerintem ember nincs, aki amiatt mosná meg. :D
10/18 anonim válasza:
szerintem meg inkább mossátok meg mert dolgoztam én baromfifeldolgozóban és láttam dolgokat, földre potyogott húsokat dobtak simán vissza, volt mikor még véletlenül a gumicsizma is rálépett. persze írhatjátok hogy úgyis hőkezelve lesz tökmindegy, de engem zavarna hogy bármi arról a felületről belekerül egy levesbe vagy pöribe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!