Baranyai Bokor Lacsi kérdése:
Szerintetek a daràlt húst elèg csak egyszer megmosni ? Anyu a csirkemellet 2x is megszokta .
Figyelt kérdés
2023. jún. 18. 21:44
11/18 NTBS válasza:
A húsleves húst, pörkölt húst szoktam áztatni. A darálthúst sose.
12/18 anonim válasza:
Egyszer sem kell. Ha vannak is rajta baktériumok, azok főzéskor/sütéskor úgyis elpusztulnak.
14/18 anonim válasza:
A darált hús még életemben nem mostam meg, nem is hallottam ilyenről. Nem nézhet ki túl jól utána. A csirke szárnyat, combot, mellet viszont le szoktam öblíteni.
15/18 anonim válasza:
Mindenfajta hust tilos megmosni, higeniai okokbol.
A hus hokezelesevel minden orgazmust megolunk, tehat felesleges.
Raadasul a mosassal a konyha tobb reszen.lehet jyers hus reszecske szetszorodva amit viszont nem hokezelunk es ha rateszunk pl valamit a pultra ahova nyers hus feocsogott vagy zoldseget mosunk a csapban ahol elotte hust es nem hokezeljuk a zoldseget akkor baj is lehet.
Szoval hust megmosni felesleges es ezen tul karos is lehet.
Daralt hust egyszer sem mosnek mert gusztustalan nyalkas cucc lesz
16/18 anonim válasza:
#15 Az orgazmust nem öljük meg, egyébként igaz :)
17/18 anonim válasza:
#16 dehogynem, amikor végre sokáig hajszolás után eljön, pár pillanat múlva meg is hal szegény hisz elmúlik :(
18/18 anonim válasza:
Sohasem mosok semmilyen húst, ugyanis hőkezelem utána és nem vagyok paranoiás :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!