Ár/érték arányban honnan érdemes rendelni (házi kiszállítással) darált húst szaláminak, illetve bőrös sertéscombot sonkának?
Több éve nem tartunk sertést, viszont mielőtt a környéken érdeklődnék inkább internetről rendelném a hozzávalókat. Olcsóbb, és kényelmesebb.
Rengeteg oldalt megnéztem, viszont egy elégedett vásárló a legjobb ajánlólevél.
Mondjuk ha Zalaegerszegen élsz, akkor ne rendelj Záhonyból nyers húst...
Általában a lakóhely körüli hentesektől szokták beszerezni a kolbásznak valót, ami nincs ledarálva, pontosan azért, hogy lásd mi is az. Persze, ha kéred le is darálja neked, de a vevők általában szeretik látni darálás előtt, hogy mit kapott.
A húsboltokban is szokott lenni "kolbászhús", ami főleg nyesedékekből áll, le is darálják, ha kéred.
Az előre ledarált, kicsomagolt kolbász alap azért rizikós, mert a nagy teljesítményű darálókon átmennek a csontok, inak is, ha olyan húst raknak bele, és nem biztos, hogy csontszilánkos, inas részeket tartalmazó húsokból szeretnél kolbászt készíteni.
Nem állítom, hogy mind olyan, de ki sem zárható, jobb a húst látni darálás előtt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!