Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miért nem tudok enni felkelés...

Miért nem tudok enni felkelés után?

Figyelt kérdés
Miután felkeltem enni-inni nem tudok. Ha mégis, akkor később hányingerem lesz egy kis ideig. Így iskolában is sokkal éhesebb vagyok. Mikor várok egy órát mint pl. hétvégén akkor semmi gond de az iskola miatt sietnem kell, nem tudok várni.
okt. 1. 17:27
 1/10 Somló Volán Zrt. ***** válasza:
100%
Nem akarok hülyeséget mondani, de ha izgulsz, az lehet, hogy az izgulás végett van. Mert ha sietned kell az iskolába, gondolom én, hogy izgulsz. Nálam is így van, hogy miután felkeltem, nem tudok egyből enni, hanem várni kell egy kicsit. Szerintem próbáld meg azt, hogy kelj fel korábban, és hátha elmúlik ez.
okt. 1. 17:32
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Én sem tudok felkelés után enni, egy 45-50 percet minimum várbom kell, mert különben hányingerem lesz a hirtelen reggelitől.

Én emiatt korábban kelek fel. Az okára nem jöttem rá soha, de vannak ilyen emberek.

okt. 1. 18:07
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Én sem tudok rögtön felkelés után enni. Ha sietnem kell, sokszor még most is reggeli nélkül megyek el, mert ideges vagyok, és nem tudok enni. Egész életemben így volt.
okt. 1. 19:19
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Akkor vagyunk így páran, lehet, hogy ez éltalános?!

Marad a korábban kelés, vagy a csomagolt reggeli / szendvics, amit később is meg lehet enni...

okt. 1. 19:43
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Kérdés, MIT akarsz enni reggel?

Egy bögre tejeskávé vagy tea általában nem gond, meg egy zsömle, pirítós vagy corn flakes.

Sajnos MO-on divat, hogy reggelire nehéz, zsíros ételeket akarnak enni (rántotta, szalámi, stb), ez reggel nem emészthetö kategória.

okt. 2. 07:34
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

#5 A kérdező SEMMIT nem tud reggel enni (és én sem).

#3 voltam

okt. 2. 08:01
 7/10 anonim ***** válasza:
77%
Egyél egy kis zabpelyhet, azt szinte meg sem érzed, mert lassan szívódik fel.
okt. 2. 10:23
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
7-es: amit nem birok megenni reggel, az a zabpehely, egyrészt órákig nyomja a gyomromat, mintha kö lenne, másrészt eléggé meghajt.
okt. 2. 10:42
 9/10 1112 ***** válasza:

Szerintem hirtelen sokkolod a szervezeted.

A fekvő helyzetben lévő semmit-evés után hirtelen álló-helyzetbe kerülsz,és leküldesz egy csomó mindent.

Nem akarok hülyeséget mondani, de szerintem, ha egy darabig nem küldesz le kaját, a gyomrod egy picit össze is húzódhat (kisebbre).

Meg még pl, a szervezeted órákig pihent, nem kellett semmit emésztenie,és hirtelen érkezik oda csomó dolog.

Ja meg,ha több kaját viszel a testedbe,mint amennyi fér, a szervezeted automatikusan ki akarja dobni a fölösleget nagyon helyesen. Ha annyival túletted magad pl. Szal ha pl össze van szűkülve előtte a gyomrod, és leküldöd...

Ne kínozd a beleidet túl korai evéssel. Ha nagyon kell energia,egyél meg egy müzlit pl, ne háromfogásossal kezdj rögtön, vagy pl szendvicsekkel, hanem valami kicsi tehát, mint egy müzli pl, az olyan kicsi, könnyed. :)

Szerintem ez a sokminden így együttvéve leterheli a szervezetet.

Van pl ismim,aki megfogadta,hogy reggel 8 előtt nem eszik soha semmit.

okt. 2. 11:45
 10/10 1112 ***** válasza:
[*Jaj,müzli mint müzliszelet-re gondoltam,aza pici,kézbefogható rudacska.)
okt. 2. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!