Miért nem tudok enni felkelés után?
Én sem tudok felkelés után enni, egy 45-50 percet minimum várbom kell, mert különben hányingerem lesz a hirtelen reggelitől.
Én emiatt korábban kelek fel. Az okára nem jöttem rá soha, de vannak ilyen emberek.
Akkor vagyunk így páran, lehet, hogy ez éltalános?!
Marad a korábban kelés, vagy a csomagolt reggeli / szendvics, amit később is meg lehet enni...
Kérdés, MIT akarsz enni reggel?
Egy bögre tejeskávé vagy tea általában nem gond, meg egy zsömle, pirítós vagy corn flakes.
Sajnos MO-on divat, hogy reggelire nehéz, zsíros ételeket akarnak enni (rántotta, szalámi, stb), ez reggel nem emészthetö kategória.
#5 A kérdező SEMMIT nem tud reggel enni (és én sem).
#3 voltam
Szerintem hirtelen sokkolod a szervezeted.
A fekvő helyzetben lévő semmit-evés után hirtelen álló-helyzetbe kerülsz,és leküldesz egy csomó mindent.
Nem akarok hülyeséget mondani, de szerintem, ha egy darabig nem küldesz le kaját, a gyomrod egy picit össze is húzódhat (kisebbre).
Meg még pl, a szervezeted órákig pihent, nem kellett semmit emésztenie,és hirtelen érkezik oda csomó dolog.
Ja meg,ha több kaját viszel a testedbe,mint amennyi fér, a szervezeted automatikusan ki akarja dobni a fölösleget nagyon helyesen. Ha annyival túletted magad pl. Szal ha pl össze van szűkülve előtte a gyomrod, és leküldöd...
Ne kínozd a beleidet túl korai evéssel. Ha nagyon kell energia,egyél meg egy müzlit pl, ne háromfogásossal kezdj rögtön, vagy pl szendvicsekkel, hanem valami kicsi tehát, mint egy müzli pl, az olyan kicsi, könnyed. :)
Szerintem ez a sokminden így együttvéve leterheli a szervezetet.
Van pl ismim,aki megfogadta,hogy reggel 8 előtt nem eszik soha semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!