A tésztás ételektől ti is gyorsan éhesek lesztek ?
Figyelt kérdés
Megeszem és 20-30perc és érzem éhesek vagyok .szept. 23. 12:31
1/8 anonim válasza:
Nem. Mert teszek bele fehérjeforrást es rostot.
Pl a amc and cheesebe csirkekockakat meg karfiolt
2/8 anonim válasza:
A tészta gyorsan felszívódó szénhidrát. A cukrot is gyorsan fellöki (majd visszaesik), és pár percig eltelít, és éhesebb leszel, mint előtte. Ez teljesen természetes. Lassítani mindkét dolgot a hozzá adott egyéb dolgokkal lehet.
3/8 anonim válasza:
Attól függ, mit teszel a tésztára - ha édes cuccot, akkor az nem tart semeddig, ha zöldségeket meg húst/tojást/tejterméket is, akkor éppen olyan, mint a nem-tészta.
4/8 anonim válasza:
Igen ez régóta köztudott hogy a tészta gyorsan felszívódó étel.
Egyél levest előtte.
5/8 Justinianus válasza:
Nem vettem még észre. Bármi után gyorsan éhes leszek...
7/8 Katona Dius válasza:
Én bárhogy, bármivel készítem a tésztát, mindig max 1 óra és megint éhes vagyok.
Szóval hanyagolom, ritkán csinálok tésztát.
8/8 anonim válasza:
Én rengetegszer eszem tésztákat sok zöldséggel, ez az egyik leglaktatóbb számomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!