Milyen ételektől kaptok frászt amit szó szerint szinte kiköptök?
Figyelt kérdés
2023. márc. 25. 09:02
1/27 anonim válasza:
Minek vennék a számba olyan ételt, amitől frászt kapok?
2/27 A kérdező kommentje:
Tényleg nem érted a kérdést vagy szándékosan kötözködsz?
Értsd a gyengébbek kedvéért: "Mi az amit utáltok?"
2023. márc. 25. 09:05
3/27 anonim válasza:
Sárgaborsó főzelék, kocsonya, pacal.
4/27 anonim válasza:
túróstészta (édesen), bármilyen paradicsomos alapú étel (édesen) és bármilyen natúr hús meggy szósszal, de egyébként bármilyen olyan étel ami alapból nem édes, ha megcukrozzák az számomra ehetetlen. (bundás kenyér is, ha cukor van rajta)
5/27 anonim válasza:
Eléggé válogatós vagyok, szóval pacalt, birkahúst, körmöt, sárgaborsót egyáltalán nem veszek a számba.
A gomba olyan amit csak akkor eszek meg, ha nagyon muszáj.
Mióta terhes voltam a zeller nagy mumus, előtte sem szerettem, de azóta, ha véletlenül elbújik a levesemben és a számba kerül kiköpöm, mert elkap a hányinger az ízétől.
6/27 anonim válasza:
A legtöbb zöldség engem hidegen nagy. Néhány zöldség van amit szeretek. De a párolt brokkoliból vagy a karfiolból csak pár falatot tudok enni, és egyszerűen elkezdek undorodni. Számomra a világ legrosszabb zöldségei.
8/27 anonim válasza:
Pacal, vese, tenger gyümölcsei. Spenót, sóska, sárgaborsó. Káposztás tészta cukorral. Ezekre rá sem nézek.
9/27 anonim válasza:
Lecsó, sárgaborsó főzelék, tarhonya
10/27 anonim válasza:
Kevés olyan van, de pl. kerülök minden mákos ételt, a tengeri herkentyűket, a gyorséttermi hamburgert, és az olyan ételeket, amiket indokolatlanul megcukroznak (mint ahogy feljebb írták, túróstészta, káposztástészta stb. édesen).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!