Mitől lehet rosszul valaki olyan ételektől, amiket régen gond nélkül megevett?
Egész pontosan arról van szó, hogy mostanában több ételtől is hányingerem van, amitől régen semmi bajom nem volt. Ilyenek például az előre csomagolt szendvicsbagettek, tojás, gyorsfagyasztott csirkemell csíkok, száraz szalámi. Azt hittem csak azért mert túl gyorsan ettem, de így is úgy is rosszul lettem tőlük.
Nem mintha nem tudnék élni nélkülük, de azért kíváncsi lennék, hogy ez vajon mitől lehet? Más is van ilyen helyzetben esetleg?
A kérdésből nem derült ki, milyen jellegű a rosszullét, de akár allergia is lehet valamelyik összetevőre.
Az allergia kialakulhat, tehát az, hogy régen semmi gond nem volt, nem mérvadó, de persze az sem biztos, hogy valóban allergia az oka.
Pláne, hogy több terméket is felsoroltál.
Bocsi, valóban a lényeg lemaradt 😅 20 éves lány vagyok, nem vagyok terhes.
1-esnek, annyi az egész, hogy harapok párat, és egy idő után hirtelen hányingerem lesz, de sose hánytam tőlük.
Mindenesetre köszi a válaszokat :)
Ez bizony lehet allergia. Húgom pl. többek között a tejre, tejtermékekre, csirkehúsra, tojásfehérjére, citromra (is) allergiás. A tejről tudtunk eddig is, mert laktózérzékeny, de most már semmilyen formában nem ihat tehéntejet, vagy tehéntejből készült terméket. Sertéshúst meg ritkán is kis adagban ehet.
Menj el egy allergiavizsgálatra, én azt ajánlom.
Igen, valószínűleg allergiavizsgálat lesz a vége, mert őszintén szólva nagyon szeretem a tojást, és jó lenne tudni hogy nem-e más áll a háttérben mint allergia :/
Köszi a válaszokat, mindenkinek ment a zöld kéz ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!