Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mennyire átsütve szereted a húst?

Mennyire átsütve szereted a húst?

Figyelt kérdés
aug. 31. 20:47
A kérdező szavazást indított:
Véres (rare)
Közepesen véres (medium rare)
Közepesen átsült (medium)
Közepesen jól átsült (medium well)
Jól átsült (well done)
33 szavazat
 1/8 A nagy Levin ***** válasza:
100%
Milyen hús? Steakról beszélünk? Mert akkor medium. Minden mást jól átsütve.
aug. 31. 21:10
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Steaket közepesen, minden mást jól átsütve.
aug. 31. 21:51
 3/8 anonim ***** válasza:
93%
Étele válogatja. Szték rozsaszinre. Tatárbifsztek nyersen. Kacsa,-libamell, disznohusok jol átsütve. Téged ez miért érdekel? Vacsoravendégnek akarsz meghivni?:-)
aug. 31. 23:44
 4/8 A kérdező kommentje:
A kérdés azért született, mert elkaptam pár részt a Séfek séféből (😅), ahol azokat a sült husikat dícsérték agyon, amiknek a közepe rózsaszín volt,legyen az kacsa, disznó, borjú,akármi. Én ezeket ilyen készültségében meg nem enném, kíváncsi voltam mások véleményére.
szept. 1. 03:53
 5/8 anonim ***** válasza:
84%
Magyarosan átsütve.
szept. 1. 08:26
 6/8 anonim válasza:
91%
Ha nem steak, akkor teljesen átsütve. Ha steak akkor medium vagy medium rare.
szept. 1. 09:01
 7/8 anonim ***** válasza:
85%
Jól átsütve. Steakből is a ribeye-t preferálom, mert csak az jó úgy.
szept. 1. 09:34
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
A steaket akkor szeretem (jobban mondva csak szeretném) ha belül rózsaszín. Sajnos ezt nem tudom elkészíteni, és étteremben sem mindenhol tudják. Rosé kacsamellet étteremben már ettem, nagyon finom volt, de otthon nem kísérletezek vele. Az így készült húsok nagyon finomak, de könnyen el lehet rontani. Rutin és megfelelő felszerelés kell hozzá.
szept. 1. 14:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!