Csak szerintem undorító?
Figyelt kérdés
Csak szerintem undorító mikor valaki sz*pva eszi a fagyit? ( Pl vannak ezek a hosszúkás jégfagyik) Komolyan... A hányinger kerülget tőle mikor ott cuppogtatja valaki előttem. Más is van így vagy nálam van gond?aug. 28. 12:13
1/13 anonim válasza:
Szerintem az emberek javának a viselkedése és a mentalitása az undorító. Azt mocskos módon leszarom, hogy ki hogyan eszi a fagyit. Felőlem haraphatja is, vagy rákenheti kenyérre. Az én ingerküszöböm az ilyen dolgok nem bántják.
2/13 anonim válasza:
Hát, Calippót 12 éves kor felett fiú már nem vesz, az biztos! Ha kap, akkor meg csak bicskával hajlnadó megenni! :)
3/13 anonim válasza:
Ki hogyan szereti, szerintem egyeltalán nem undorító.
5/13 anonim válasza:
te se dugtál még soha életedben egy jót, ugye...?
6/13 anonim válasza:
broder vannak emberek akiknek erzekeny a foguk alapbol es nem tudnak raharapni mert cseszettul faj peldaul nekem broder, ezert ugy nyalom mint egy k*va
7/13 anonim válasza:
Engem például még soha nem zavart ki hogy eszi a fagyit. Ilyen dolgokon nem idegeskedek. Különben megbolondulnék.
9/13 anonim válasza:
5#-ös nyomnék még egy zöldet 200%- ig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!