Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mi az oka, hogy a konzerv bab...

Mi az oka, hogy a konzerv bab vagy csicseriborsó jóval kevesebb fehérjét tartalmaz, mint a megfőzendő társuk?

Figyelt kérdés
Pl. Lidl-ben kapható konzerv csicseriborsó fehérje tartalma 100 grammban 7 g, a zacskósnak meg 17...
aug. 25. 08:59
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha megfözöl 100 g száraz akármit, lesz belöle (saccra) 300 g fött - ebböl következöen a fött akármiben egyharmada lesz mindenböl, a többi víz.
aug. 25. 09:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy az elso irja
aug. 25. 09:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm. Őszintén szólva én azt gondoltam, a 17 gramm a majd kifőzendő termékre vonatkozik.
aug. 25. 09:47
 4/4 anonim ***** válasza:

Veszel egy konzervben 240 grot

Ha kifozol 100 gr nyerset az pont 240 gr korul lesz. Semmi mas csak a szaraz csicseri meg viz. Abban a 240 fott csicseriben pont annyi a feherje meg a kaloria mint 100 gr szaraz csicaeriben.

Dz magyon hasonlit a konzervhez. Abbsn is ki van fozve (viz van hozzaadva) a csicserihez. Tehat 240 grot kell belole megenni hogy ugyanannyi feherjet bevigyel mintha 100 gr szarazat ennel

aug. 25. 09:48
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!