A csicseriborsóról le kell szedni a hártyás héját ha ropogtatni valót szeretnék belőle csinálni?
Figyelt kérdés
Ezt a receptet szeretném megcsinálni:
Itt azt írja, hogy le kell szedni, és hogy a tenyerek közötti morzsolástól lejön, de nekem egyáltalán nem! Egyesével álltam neki leszedegetni, de így borzasztó macerás. :S
Szerintetek mindenképp le kell szednem ezt a hártya szerű valamit, vagy így is meg lehet csinálni?
(A beáztatás már meg volt, most telt le a 24 óra).
2013. ápr. 27. 15:17
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!