Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Szódagépet érdemes venni? A...

Szódagépet érdemes venni? A patronból kijön annyi szóda amibe kerül?

Figyelt kérdés
aug. 25. 06:38
 1/7 anonim ***** válasza:
11%
Nekem a férjem pár napja számolta ki, hogy a palackos víz olcsóbban jön ki.
aug. 25. 06:46
 2/7 anonim ***** válasza:
48%
Igen nekem megéri nyilván nézd a kényelmi oldalát is.
aug. 25. 08:11
 3/7 anonim ***** válasza:
20%

A három lepontozonak:

1db patron 60l szénsavas vizet tud előállítani, az ára 26,99 euro. Literenkénti ára 0,449...euro Ehhez ugye használ vizet az ember, mert anélkül nem megy, ennek ára 1000literre van meghatarozva , az 1,13 euro jelenleg. 1000 liter szénsavas víz sodastreammal: 449 euro

A szénsavas víz, amit veszek literenkénti ára 0,39 cent. 1000 liter szénsavas víz 390 euro. Az 59 euro különbség. Átlag sodastream 100 euro. 😘

aug. 25. 08:31
 4/7 anonim ***** válasza:
48%

Az édemesnek nem csak anyagi oldala van, hanem minőségi is.

Nekem csak egy kis, a legkevésbé gazdaságos szódaszifonom van. Nagyjából 100 forintra jön ki egy liter szóda vele normál áron.

De, nem termelek szemetet az ásványvizes palackokkal.

Rozsdamentes cél és tudom milyen víz megy bele, csökken vele a mikroműanyag fogyasztásom.

A patronok nem foglalnak sok helyet és könnyű velük betárazni, amikor le vannak árazva.

aug. 25. 10:07
 5/7 anonim ***** válasza:
17%
Nálunk mondjuk évek óta visszavalthatoak a pet palackok
aug. 25. 10:09
 6/7 anonim ***** válasza:
90%

Anyagilag nem éri meg. De nem kell haza cipelni a sok-sok kg zsugor vizeket, nem kell a pet visszaváltással bajlódni, magad állítod be a szénsav erősségét, stb.

Mindenki eldöntheti, hogy neki ezen kényelmi szempontok megérik-e. Ahol rossz a csapvíz, ott nyilván nem igazán jó opció.

aug. 25. 10:27
 7/7 anonim ***** válasza:
21%

Csak az a baj vele, hogy green washing.

aug. 25. 10:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!