Lehetne olyan ételt készíteni mint a paprikás krumpli és a csilis bab keveréke? vagy valami ilyesmi?
Figyelt kérdés
Szóval szalonna + darálthús lenne benne krumplival és nem lenne benne bab, kolbász, meg kukorica.
Nem tudom mi lenne a neve, meg a fűszerezése, de szerintetek működhetne?
aug. 20. 11:56
1/6 anonim válasza:
Próbáld ki, de nekem így nem ugrik be semmi.
2/6 anonim válasza:
Persze működik simán.
Krumplis Bolognai
3/6 anonim válasza:
mé' ne lehetne...? miféle ostoba kérdés ez mégis...?
4/6 anonim válasza:
Hát már le is írtad..Persze...
Ha ez lenne a feladat,akkor én a szalonnát a darált húst;zsiradékon dinsztelt hagymára szórnám.Fűszernek pedig só,bors,őrölt fűszerpaprika,majoránna,kömény,rozmaring és tört szárított chilipaprika kerülne bele.Némi pirongatás után menne rá a kockára vágott krumpli.Aztán hagynám,hogy fedő alatt puhára párolódjon.És kész.Ennyi.
5/6 anonim válasza:
Simán. Gombócokat csinálnék a darálthusbol, guszernek meg so, őrölt pirospaprika és chili lenne.
6/6 anonim válasza:
Piedone csilis babos krumplija :-) Simán, persze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!