Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A környezetetekben lévő...

A környezetetekben lévő idősebb (50, de inkább 60+) generáció tagjai mennyire fogékonyak a klasszikus magyar konyhától eltérő ízekre?

Figyelt kérdés
Ha készítettek valami újhullámos kaját, szívesen fogyasztanak belőle? Vagy el lehet menni velük egy thai, indiai, olasz stb. étterembe? Ab absurdum Mekdánelcbe?
aug. 18. 20:02
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

Nakdöncibe csak akkor, ha éhenhalás előtt àllok. Ázsiainak mondott ételejet ettem már. De elég is volt.

Hogy kortársaimra mi a jellemző, nem tudom.

aug. 18. 20:09
 2/20 anonim ***** válasza:
95%
'54-es születésű mindkét szülöm, anyát Mekis sajtburgerre nagyon ritkán rá lehet venni, de bárminemű ázsiai nagyon távol áll tőle, nem vevő semmire. apám mindenevő nemzettől és a főtt kaja minőségétől függetlenül bármit megeszik szinte hidegen is
aug. 18. 20:10
 3/20 anonim ***** válasza:
95%
az en csaladomon belül nagyimek (70-88) mindent megesznek. voltunk kinaiban, japan etteremben, az indiainal mar nem voltak aaaannnyira oda. mcdonalds mindig megy :-D imadja a fagyit
aug. 18. 20:11
 4/20 A nagy Levin ***** válasza:
87%
Főleg az olasz és a kínai konyhát kedvelem a magyaron kívül, de egyéb országokból is vannak kedvenceim.
aug. 18. 20:19
 5/20 anonim ***** válasza:
71%
Semennyire. Csak a rántott vackok, pörkölt, szalonna kenyérrel. Egyszer indiaival próbálkoztunk, naivan úgy gondoltam, az nem áll igazán messze a magyar ízvilágtól, biztos jó lesz, hát nem.
aug. 18. 20:21
 6/20 anonim ***** válasza:
95%

57-es vagyok, mcdonalds-ba soha nem voltam és nem is akaor menni, de ezen kívül minden nemzeti konyhára nyitott vagyok, szivesen kipróbálok sok mindent, meg elég sok mindent saját magam is elkészítek.

A húgom 3 évvel fiatalabb, ö csak a magyaros ételeket eszi - jó zsíros pörkölt nokedlivel

aug. 18. 20:30
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Legidősebb ismerősöm nagypapám(76), egy ideig nem igazán akart újat megkóstolni, viszont idén többször próbált pl koreai kaját. 50es éveikben járó ismerőseim gond nélkül esznek más nemzetektől ételeket, viszont nyilván minden ember függő
aug. 18. 20:57
 8/20 anonim ***** válasza:
14%

Miért ne lehetne? :)

Kínai éttermek már akkor is voltak, amikor te még meg sem születtél (80-as évek).

AMúgy meg rohadt egyszerű. ELsétálsz egy ilyen étterem mellett és látod, hogy 15-től 100 évesig vannak vendégek vegyesen.

aug. 18. 20:59
 9/20 anonim ***** válasza:
87%
Itthon a hagyományosabb ételek mennek, de csak mert ha kísérletezek és nem sikerül éhen maradok, a drága étel meg megy a kukába :-D Étteremben jöhet bármi!
aug. 18. 21:08
 10/20 anonim ***** válasza:
62%

Neked biztosan meglepetés lesz, de már én is hasonló kajákon nőtem fel. Nem veled született a világ, előtte is volt már.

78-as vagyok

aug. 18. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!