Az üzletben ha nem működik a REpont automata, akkor kötelesek manuálisan vissza váltani a palackokat?
A bokt dokgozói kötekesek visszaváltani! 🤫
Visszaváltani, az egy szó! ☝️
24
Le se sz@rják, Aldiban azt mondta röhögve, hogy írjak nyugodtan ahova akarok.
Ezt a kézit ha 100/1 helyen alkalmazzák sokat mondok sőt egy sima zsák cseréjénél is sokszor előbb teszik a gépre a " műszaki okok miatt nem működik" papírt, mintsem egy- két dolgozó megoldja a dolgot. Az, hogy elvileg mit kéne csinálniuk és a gyakorlatban mit alkalmaznak ebből nos, érdemes a mohu fb oldalán kommenteket olvasgatni érdekesek.
Lehet szidni a mohut a facebookon meg itt is , csakhogy ettol a gond nem oldodik meg mivel a gepek zavartalan mukodtetese az uzletek feladata. Ha rossz azt ok jelentik a gyartonak es a gyarto kuld szerelot. Ez nem mohu problema.
Illetve a ASZF ( altalanos szerzodesi feltetelek ) + a drs rendeletek mind nyilvanosak a neten es a mohu oldalan is fenn van.
En nyugodt szivvel irnam be a rendeleteket a panaszkonyvbe a panaszom melle.
Hidd el nem fogjak hagyni. Egyelado lehet de az uzletvezeto nem. A panaszkomlnyv az nem jatek.
Nem fogn
Kötelező a kézire átállni, de a többséget nem érdekli. A válasz az lesz rá, mint arra amikor nem ürítik : " kevesen vagyunk", " most jött áru mindenki pakol, később tudjuk a zsákot cserélni", " maga szerint erre van időnk" ( mert ugye nem MOHU a hibás az egészért hanem a vásárló ) stb.
Nyilván ha van időd és kedved nem hagyod annyiban írsz ott helyben is a megfelelő helyre + mohu mail címére ahogy kérik ( üzlet pontos neve, címe, időpont ), de a többség csak morog kettőt és sétál tovább, amit valahol meg is értek.
Velem eddig egyszer volt ilyen arra értem oda Lidl 2 gépéből kettő visított, mert megteltek. Állt már ott pár ember és elvileg szóltak is jöjjön valaki, de csak várták és vártak hát őszintén szólva én is mentem tovább, de csak mert Bp - en élek és van kb 500 méterenként gép. Ha kisebb városban élnék ahol jó esetben 1-2 gép van ott viszont nem hagynám lerázzanak az fix.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!